Chat

Suzy

Re: Chat

Post by Suzy »

Ba,la mine e un bug in care nu merge ca cineva sa fie spec pe mine.Am reinstalat cs-ul,am dat restart la router,am facut tot ce-mi trecea prin minte mai putin sa schimb cs-ul.Ce sa fac?
Image
Image
Jamaika

Post by Jamaika »

Păi e bine ,că aşa te intimidează ăla =))))
Image
Panta

Post by Panta »

Suzy wrote:Ba,la mine e un bug in care nu merge ca cineva sa fie spec pe mine.Am reinstalat cs-ul,am dat restart la router,am facut tot ce-mi trecea prin minte mai putin sa schimb cs-ul.Ce sa fac?
cauta alt cs
Image
Jamaika

Post by Jamaika »

Cine ar vrea să se ocupe în locu meu de un Event de fotbal ,eu îi donez creditele ,el doar să se ocupe cu postu ,să anunţe lumea . Vă rog frumos
Image
LuCa$.dll

IMI vreau banii si orele innapoi

Post by LuCa$.dll »

A picat sv 1 data la event..Mda nimic ciudat,am intrat pe sv aveam 0 credite,intru peste 10 min,creditele revin la loc.
Pe mapa snow cade iarasi sv,ce sa crezi intru 0 credite.Mda intru peste 20 minute=0 credite,0 ore.Intru peste o ora,aceasi treaba
Wtf,reluati si voi log-ul creditelor si datini-le innapoi celor ce le-au pierdut..
Eu aveam 3 k 240-300 si de ore nu stiu cate aveam..
Image
:troll:

Image
Suzy

Re: IMI vreau banii si orele innapoi

Post by Suzy »

E un bug vizual,creditele o sa-ti revina,iar cat despre ore,le vezi pe gametracker,ce-i asa greu?
Image
Image
fiyzi

Post by fiyzi »

nu stiu ce sa zic de bug vizual am incercat sa cumpar ceva din shop si spune ca am credite insuficiente :))
LuCa$.dll

Post by LuCa$.dll »

Si mie m-i se intampla la fel :p
Image
:troll:

Image
[21]

Post by [21] »

Ce s-a intamplat cu serverul azi? A picat de mai multe ori si cativa playeri au ramas fara credite?
Ne apare cand intram pe server 0 ore 0 credite
Bug sau ce drq?
Panta

Post by Panta »

[21] wrote:Ce s-a intamplat cu serverul azi? A picat de mai multe ori si cativa playeri au ramas fara credite?
Ne apare cand intram pe server 0 ore 0 credite
Bug sau ce drq?

carnat o zis ca au fost probleme de la dedicat. Nu e din vina serverului. Daca tot asa face si pe viitor, trebe luate anumite masuri cu creditele alea. Orele nu se reseteaza decat alea ce apar la /stats. E ceva din plugin, in schimb orele apar pe gametrack corect. Deci nu va faceti griji de ore.
Image
Post Reply