Inactivitate
Re: Inactivitate
Nick:JuPaNu
Zile inactive: muuulte
Motiv:Ca am stat prea mult intr-o zi la calculator(azi) tata nu ma mai lasa la PC o saptamana da' asta nu conteaza, a spus ca daca mai vede cs-ul in calculator "ma omoara" acum n-am ce face,trebuie sa astept si sa vad daca ma iarta
Alte precizari: 100% iau remove, oricum ma plictiseam sa fiu doar slot, bafta
eXo poti sa-mi scoti adminu' pe cs? chiar nu pot sa mai joc, pot juca foarte putin si aleg jb-ul
Edit: nu ma mai cert cu Panta, ca nu prea e in firea mea, dar ieri eram nervos
Zile inactive: muuulte
Motiv:Ca am stat prea mult intr-o zi la calculator(azi) tata nu ma mai lasa la PC o saptamana da' asta nu conteaza, a spus ca daca mai vede cs-ul in calculator "ma omoara" acum n-am ce face,trebuie sa astept si sa vad daca ma iarta
Alte precizari: 100% iau remove, oricum ma plictiseam sa fiu doar slot, bafta
eXo poti sa-mi scoti adminu' pe cs? chiar nu pot sa mai joc, pot juca foarte putin si aleg jb-ul
Edit: nu ma mai cert cu Panta, ca nu prea e in firea mea, dar ieri eram nervos
Last edited by Jupanu on 12 May 2014 19:32, edited 3 times in total.
Urmatorii au primit remove pentru inactivitate:
-J0kERuL
-DaRkNeSs
Daca doriti sa va recuperati accesul faceti o saptamana de activitate si apoi cerere!
-J0kERuL
-DaRkNeSs
Daca doriti sa va recuperati accesul faceti o saptamana de activitate si apoi cerere!

-
SuntDisponibil
Inactivitate
Nick :mugurelRDV
Zile inactive :1Saptamana
Motiv : Probleme In Familie
Alte precizari :Sper sa Ne Revedem Curand Sper Sa Nu Iau Remove Ne Revedem O Sa-mi Fie Dor De Servarul Asta Asa De Tare Ciao!
Zile inactive :1Saptamana
Motiv : Probleme In Familie
Alte precizari :Sper sa Ne Revedem Curand Sper Sa Nu Iau Remove Ne Revedem O Sa-mi Fie Dor De Servarul Asta Asa De Tare Ciao!
Nick : Asykorn
Zile inactive : o saptamana
Motiv : Teze
Alte precizari : Bafta!
Zile inactive : o saptamana
Motiv : Teze
Alte precizari : Bafta!
Vreau remove...Vine examenul si nu mai ma lasa la calculator aproape deloc am sa revin in vara dupa exmamene.
Bafta tuturor mi-a facut mare placere sa joc alaturi de voi jb.
Xplane wrote:Vreau remove...Vine examenul si nu mai ma lasa la calculator aproape deloc am sa revin in vara dupa exmamene.
Bafta la examene!

-
SuntDisponibil
Nick :mugurelRDV
Zile inactive :1-2Saptamani
Motiv :Azi a venit mama la scoala a vazut notele... Mi-a intrezis acesul la pc si de a ma mai duce la antrenamente imi pare rau
Alte precizari :As vrea sa nu iau remove
Zile inactive :1-2Saptamani
Motiv :Azi a venit mama la scoala a vazut notele... Mi-a intrezis acesul la pc si de a ma mai duce la antrenamente imi pare rau
Alte precizari :As vrea sa nu iau remove