Chat

TheBlueR1der

Re: Chat

Post by TheBlueR1der »

Syntros wrote:De ce facking am luat remove pe servar?
Activitate foarte slaba.
juzzer

Post by juzzer »

TheBlueR1der wrote:
Syntros wrote:De ce facking am luat remove pe servar?
Activitate foarte slaba.
+ reclama la server propriu :))
Image
Image
Syntros

Post by Syntros »

Nu am facut eu ci Antonio +daca zici ca am facut reclama vreau poza !
Eu Sunt Syntros, fac o laba odata pe saptamana pentru ca stau prea mult pe jb :WTF:
Syntros

Post by Syntros »

Activitatea mea e ok thebluerider doar ca am fost inactiv doar 2 zile din motive personale! :lool:
Eu Sunt Syntros, fac o laba odata pe saptamana pentru ca stau prea mult pe jb :WTF:
*BoSsMaRe*
Sunt retardat si manc cacat !

Post by *BoSsMaRe* »

Spune-i lu panta :))
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
fiyzi

Post by fiyzi »

uite aici motivul pentru care ai luat remove

Image
Syntros

Post by Syntros »

4 zile inactive -_-
Syntros

Post by Syntros »

Mi-a parut bine sa va cunosc pe toti prieteni dragi (virtuali)
Nu o sa va uit niciodata pentru ca ati fost toti dragi mie si imi va fii dor de voi fiindca eu mă las de servăr o sa mai intru din cand in cand pe forum să vad ce se mai intamplă.
Vreau sa va spun un lucru fiecaruia:
Panta - Succes cu servarul frate!
Sabina - Imi va fii dor de tine :(
Maximilian23 - Frățiorul meu să ai grijă de servăr si sa fii mai bun ca niciodata sa nu faci cum facea tibi (abuz) sa fii insuți si sa ai grijă de acest servăr!
Deci?! - Ai fost ca un frate mai mare pentru mine te pup.
TheBlueR1der - Frate multumesc din suflet ca mai ajutat la inceput. (Stii tu atunci) si imi va fii dor de tine !
Bendeac - Tu esti bendeac serios si al drq dar nu imi pasă fiinda cand am avut nevoie de ajutor pe tine te-am apelat si ai fost bun si mai ajutat! Te pup frate.
BossMic - La fel ca si la Max ai grija de servar si nu te lasa ! Vreau sa ajungi departe si sa te vad ca urci in grad !
Vrajitor Tibi Sna[k]e Xplane Kidu- Ati fost fratii mei si mi-a fost foarte greu sa cred ca va lăsati dar uite ca vă urmez si eu.
Asta a fost echipa B-Zone. Vă Iubesc pe toti!
Eu vă salut si vă respect pe toti ne auzim la anu bye :'( :(
Last edited by Syntros on 26 Apr 2017 16:28, edited 1 time in total.
*BoSsMaRe*

Post by *BoSsMaRe* »

muie ba ce plm interesant txt da ma nu te lasa dar na e viata ta , Bafta <3 :))
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Syntros

Post by Syntros »

Te drq eu am fost sincer cu fiecare ! =]]
Post Reply