Inactivitate
Re: Inactivitate
Nick: Gabii
Zile inactive : Plm nu stiu exact 6-7
Motiv : Probleme in familie si alte cacaturi...
Alte precizari : Stiu am mai facut o cerere de inactivitate recent , dar sper sa ma intelegeti...
Zile inactive : Plm nu stiu exact 6-7
Motiv : Probleme in familie si alte cacaturi...
Alte precizari : Stiu am mai facut o cerere de inactivitate recent , dar sper sa ma intelegeti...
Last edited by Gabii on 17 Jul 2014 13:05, edited 1 time in total.
- stefaNN. # !?
Mă voi retrage.
După cum vine si titlul , a venit ziua să mă retrag de tot de pe acest server. Oamenii importanți vor rămâne la mine în(HEART) inimă .
Mi-au plăcut clipele în care ne înjuram .. caterincă multă ... dar mno .
Motivul?! : Mă mut pe alt server. =)
Distracție plăcută tuturor . <3 !
[/url]
Re: Mă voi retrage.
OkstefaNN. # !? wrote:După cum vine si titlul , a venit ziua să mă retrag de tot de pe acest server. Oamenii importanți vor rămâne la mine în(HEART) inimă .Mi-au plăcut clipele în care ne înjuram .. caterincă multă ... dar mno .

eu m-am lasat de sv deasta n-am mai intrat poate o sa mai intru din cand in cand dar asa de mult nu va spun bafata la TOTI (ca sa stie toata lumea GoOgLe
)
salut all

..._...|.._____________________
....../ `–-_____–– ;___________|
...../_=====_____.;___|
.....), –-.(_(__) /
....// (..) ), ––"
...//___//
..//___//
Ma las din 2 motive:
1. Ma duc pe DR, acolo ma simt bine si nu este chiar asa de multa agitatie ca aici
2. Prea multi... sa le spunem puradei au primit slot si aleale sii acma este un sfat pentru 0nLy: Nu mai da frate la oricine slot si alea-alea, pe majoritatea care s.au lasat i.am intrebat motivu si mereu auzeam ba ca sunt copi la CT si fac fk si pe slotari ii doare.n... sau ca cei cu slot scot aiurea, injura aiurea, open aiurea si multe altele...
Ceaw All
sper sa ne mai vedem
1. Ma duc pe DR, acolo ma simt bine si nu este chiar asa de multa agitatie ca aici
2. Prea multi... sa le spunem puradei au primit slot si aleale sii acma este un sfat pentru 0nLy: Nu mai da frate la oricine slot si alea-alea, pe majoritatea care s.au lasat i.am intrebat motivu si mereu auzeam ba ca sunt copi la CT si fac fk si pe slotari ii doare.n... sau ca cei cu slot scot aiurea, injura aiurea, open aiurea si multe altele...
Ceaw All

Sh0B0 wrote:Ma las din 2 motive:
Ceaw Allsper sa ne mai vedem
Bafta