Inactivitate
- Krypton******
- Bautor autorizat

Re: Inactivitate
Nick :Krypton******
Zile inactive :nush ma tem sa nu fie permanent dar momentan ma mai gandesc pana imi baga netu asa ca pun doat 3-4 sper
Motiv : m-am mutat si nu am net pana saptamana viitoare
Alte precizari :incepe scoala alt oras, alt judet sper sa mai pot intra pe sv
P.S pana nu sunt sigur nu iau o decizie finala asa ca revin cu noi vesti saptamana viitoare
Zile inactive :nush ma tem sa nu fie permanent dar momentan ma mai gandesc pana imi baga netu asa ca pun doat 3-4 sper
Motiv : m-am mutat si nu am net pana saptamana viitoare
Alte precizari :incepe scoala alt oras, alt judet sper sa mai pot intra pe sv
P.S pana nu sunt sigur nu iau o decizie finala asa ca revin cu noi vesti saptamana viitoare

-
Faster^DeD unicul
Nick :Faster^DeD
Zile inactive :7
Motiv :sunt pedepsit
Alte precizari :nam
Zile inactive :7
Motiv :sunt pedepsit
Alte precizari :nam
Faster^DeD Jb.b-zone.ro
Nick :Fanta
Zile inactive :Bai 9 luni
Motiv:scoala
Alte precizari ::Deci sa fie clar incepe scoala si ma refer la alea 9 luni ca voi mai intra pe server dar cateodata unele zile nu voi fi adica nu ma las sau ceva dar sa se stie ca e mult de munca sa menti notele asa ca va spun pentru ca nu vreau remove.
P.S:CITITI TOT CA NU VREAU SA MA TREZESC CU REMOVE!!!
Alte precizari ::Deci sa fie clar incepe scoala si ma refer la alea 9 luni ca voi mai intra pe server dar cateodata unele zile nu voi fi adica nu ma las sau ceva dar sa se stie ca e mult de munca sa menti notele asa ca va spun pentru ca nu vreau remove.

Dragomir wrote:Nick :Fanta
Inutil. Cererile se fac atunci cand lipsesti. Daca intri e ok

Va rog sa-mi luati in seama aceasta cerere inactivitate, chiar daca nu am respectat modelul. Precum stiti incepe scoala si mai intru din cand in cand dar s-ar putea sa nu mai intru o saptamana sau 2 din cauza tezelor, va rog sa-mi lasati slotul pentru ca daca mai intru si e unu la ct care nu are micro sa fac si eu treaba. Multumesc!

pZn wrote:Va rog sa-mi luati in seama aceasta cerere inactivitate, chiar daca nu am respectat modelul. Precum stiti incepe scoala si mai intru din cand in cand dar s-ar putea sa nu mai intru o saptamana sau 2 din cauza tezelor, va rog sa-mi lasati slotul pentru ca daca mai intru si e unu la ct care nu are micro sa fac si eu treaba. Multumesc!
Tezele se dau in decembrie ba

Nick : BoSS
Zile inactive : 2 saptamani chiar 3
Motiv :Liceul,Seminarul teologic,asa ca trebuie sa stau la camin,chiar daca imi iau laptoopul,acolo se fura mai ceva ca la bancomat.Va urez succes,o sa revin deoarece imi da drumul la 2-3 saptamani acasa doar Sambata si Duminica deci,Salut
Alte precizari :Succes baietii,si asta se v-a intampla pe toate perioada scolii.
0nly
dan :wtf:
Motiv :Liceul,Seminarul teologic,asa ca trebuie sa stau la camin,chiar daca imi iau laptoopul,acolo se fura mai ceva ca la bancomat.Va urez succes,o sa revin deoarece imi da drumul la 2-3 saptamani acasa doar Sambata si Duminica deci,Salut
Alte precizari :Succes baietii,si asta se v-a intampla pe toate perioada scolii.
0nly
BoSS wrote:Nick : BoSS
0nly![]()
![]()
dan :wtf:
Prea mare durata. Revii cu cerere slot in caz ca poti intra si pe timpul scolii
Apropo ce dracu cauti tu la teologie? La ce limbaj ai, se sperie babele de tine in biserica