Nick : eXo
Zile inactive : cred ca saptamana asta..
Motiv : am ceva probleme cu scoala
Alte precizari : sper sa va gasesc tot aici , pe forum o sa mai intru seara din cand in cand
Nick: bTn.
zile Inactive: Permanent. [M-am decis sa ma retrag]
motiv: m-am saturat sa imi bat capu cu copii..
alte precizari:Ce Sa zic.. mi-a facut mare placere sa Joc alaturi de voi in acest timp..dar avem niste "Nou Veniti" si nu mai are rost..Daca copilu ala care nu are nici 13 ani are admin...[Carnacior man, scz k iti zic dar ai facut alegerea gresita..] Ce sa zic, Salut si Aveti grija de server, Si sper k acest minunat server [JB.B-ZONE.RO] Sa Ajunga foarte sus pentru k are cine sa-l intretina..
Daca se poate sa imi lasati un slot, Poate mai intru si se iveste Cva..aceiasi parola/acelasi nume...
Pokyy wrote:Nick: bTn.
zile Inactive: Permanent. [M-am decis sa ma retrag]
motiv: m-am saturat sa imi bat capu cu copii..
alte precizari:Ce Sa zic.. mi-a facut mare placere sa Joc alaturi de voi in acest timp..dar avem niste "Nou Veniti" si nu mai are rost..Daca copilu ala care nu are nici 13 ani are admin...[Carnacior man, scz k iti zic dar ai facut alegerea gresita..] Ce sa zic, Salut si Aveti grija de server, Si sper k acest minunat server [JB.B-ZONE.RO] Sa Ajunga foarte sus pentru k are cine sa-l intretina..
Daca se poate sa imi lasati un slot, Poate mai intru si se iveste Cva..aceiasi parola/acelasi nume...
Nick: Lele Lol
Zile inactive: o să fie 5zile sau poate o luna
Motiv: Ştiu că am mod dar CS-u s-a dus, nu mai pot intra pr nici un sv, imi scrie: "cannot read..." nush ce L-)
Alte precizări:păi nush daca mai pot intra 1-2-3 sapt
Lele Lol wrote:Nick: Lele Lol
Zile inactive: o să fie 5zile sau poate o luna
Motiv: Ştiu că am mod dar CS-u s-a dus, nu mai pot intra pr nici un sv, imi scrie: "cannot read..." nush ce L-)
Alte precizări:păi nush daca mai pot intra 1-2-3 sapt
Nick: eXo
zile Inactive: Nu stiu.. o saptamana 2
motiv: Mi s-a ars placa video impreuna cu placa de baza. sa vad ce fac si revin..
alte precizari : am fost ocupat si cu scoala , am norocu sa am probleme si cu pcu, sper sa mai am slot cand ma intorc
Toate cele bune
Stiu ca nam respectat modelul da va rog sa ma scuzati am facut de pe tel si na voi fi plecat 2 3 zile.Mia murit bunicul:(:(:( sper sa nu fie problema va rog