Chat

Darius.

Re: Chat

Post by Darius. »

Commy wrote:Valieleeu taicaa..si ce daca a jucat cu coduri?Baga-ti pula in ele:)))..si eu am jucat de n ori cu cod chiar si cu bootii :))))))))..dar bineinteles ca nu pe server..oi fi eu smantanel da nici chiar asa :))
pai na... nu stiu ce am avut de am intrat cu coduri pe server... am vrut sa platesc pentru change name si am vrut samfac niste fraguri inajnte :3
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Ba, prostule tu esti ala care intro cu coduri si tot pe noi ne faci retardati întrebat exo aseara ce inseamna cuvantul retardat răpuns nu ştiu. Am vazut facebook ul tau arăţi ca un retardat ba boule tu esti retardat nu noi asa ca taci din gură
Image
Dan

Post by Dan »

Madalin*** wrote:Ba, prostule tu esti ala care intro cu coduri si tot pe noi ne faci retardati întrebat exo aseara ce inseamna cuvantul retardat răpuns nu ştiu. Am vazut facebook ul tau arăţi ca un retardat ba boule tu esti retardat nu noi asa ca taci din gură
Wath the fuck :))! o iei pe chestii personale acuma =)))?
Darius.

Post by Darius. »

Madalin*** wrote:Ba, prostule tu esti ala care intro cu coduri si tot pe noi ne faci retardati întrebat exo aseara ce inseamna cuvantul retardat răpuns nu ştiu. Am vazut facebook ul tau arăţi ca un retardat ba boule tu esti retardat nu noi asa ca taci din gură
=)) Auzi bai copile asa vorbesc numa retardatii :)) si te mai intrebi de ce te fac retardat... n-am s-o injur pe ma-ta ca nu e vina ei ca esti un disttrus :))
Nu toti ne nastem frumos asa ca ai grija cum vorbesti ca intreci masura!
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Cauta alt sv, pe asta deja nu te mai agreaza nimeni. L-)
Last edited by Madalin*** on 21 Feb 2014 16:43, edited 1 time in total.
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Madalin*** wrote:Cuta alt sv, pe asta deja nu te mai agreaza nimeni. L-)
Madalin*** calmeaza-te, nu te-a futut ieri prost, ce-ai cu sarcu' Darius San? Ti-a furat un slot de pula? Ti-a futut iubita? Ar vrea el, dar nu ;)
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Lele Lol wrote:
Madalin*** calmeaza-te, nu te-a futut ieri prost, ce-ai cu sarcu' Darius San? Ti-a furat un slot de pula? Ti-a futut iubita? Ar vrea el, dar nu ;)
Lele te sustin ca viitor poet. Aaaa... si pe prostu' ala nu-l mai suporta nimeni adicat decat tu.....
Image
Darius.

Post by Darius. »

Madalin*** wrote:
Lele Lol wrote:
Lele te sustin ca viitor poet. Aaaa... si pe prostu' ala nu-l mai suporta nimeni adicat decat tu.....
Ai grija cum vorbesti ca zbori de aici in cateva zile! Pula mea e mai mare ca bratul tau copile asta daca stii ce e aia, redus mintal
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Sti tu ca sunt mic, sti tu ca sunt prost??? Date dreacu tu nu vezi ca nu te mai suporta nimeni poate tu zbori. Taci dreacu din gura aia proasta si spurcata.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Madalin*** wrote:Sti tu ca sunt mic, sti tu ca sunt prost??? Date dreacu tu nu vezi ca nu te mai suporta nimeni poate tu zbori. Taci dreacu din gura aia proasta si spurcata.
la cum vorbesti... =))
ok, gata eu pun punct aici ca a devenit tiganie!
Image
Image
Post Reply