HoLy-SHiT0nLy wrote:Punct ochit, punct lovitCarnacior wrote:https://www.facebook.com/photo.php?v=59 ... =2&theater
Chat
Re: Chat

Am o Problema !!!!
Salut in primul rand !Rar mi se intampla sa nu intru pe server nu ca e full ci se incarca pana la jumata si dupa se opreste am mai facut si pe forum B-zone un top si mi-au zis sa dau reset la modem sau sa vorbesc cu detinatorul si vad ca in game 0nly nu raspunde .Sper sa raspunda aici .Daca aveti ceilanti admin de zis spuneti
Multumesc Anticipat!
Multumesc Anticipat!
Re: Am o Problema !!!!
In primul rand nu aici se face topicul. Daca vroiai sa scrii asta, atunci trebuia sa postezi la topicul "chat"
Si problema ta poate fi si din cauza cs-ului. Poate ai luat un exterminate sau ceva semanator, si atunci ti-a afectat cs-ul. Daca nu, atunci incearca totusi si sa reinstalezi CS-ul.
Si problema ta poate fi si din cauza cs-ului. Poate ai luat un exterminate sau ceva semanator, si atunci ti-a afectat cs-ul. Daca nu, atunci incearca totusi si sa reinstalezi CS-ul.

Incearca alt cs, verifica conexiunea la net, asteapta mai mult cand te conectezi poate uneori se conecteaza mai greuAsykorn wrote:Salut in primul rand !Rar mi se intampla sa nu intru pe server nu ca e full ci se incarca pana la jumata si dupa se opreste am mai facut si pe forum B-zone un top si mi-au zis sa dau reset la modem sau sa vorbesc cu detinatorul si vad ca in game 0nly nu raspunde .Sper sa raspunda aici .Daca aveti ceilanti admin de zis spuneti
Multumesc Anticipat!
Altceva nu stiu ce sa-ti zic, nu mai are nimeni asemenea problema

- Cosm[1]n
- Locatie: England, Lincolnshire, Spalding, Station Street 22.
Salut, eu am aceiasi problema la cs. Nu trebuie sa-l reinstalezi, singura problema este ca intri pe prea multe servere si se descarca prea multe resurse. Daca nu mai intri pe un server sterge-i filele, le gasesti in fisierul cstrike_lv. Daca nu sti care ce, cum sunt fisierele, adica nu sti care, cum de unde sunt si chiar vrei sa iti mearga mai bine sterge tot fisierul cstrike_lv si cand o sa reintri pe sv o sa dureze ceva pana se descarca din nou toate resursele, dar iti promit ca o sa mearga mult mai bine si o sa iti intre pe server fara sea se blocheze.Asykorn wrote:Salut in primul rand !Rar mi se intampla sa nu intru pe server nu ca e full ci se incarca pana la jumata si dupa se opreste am mai facut si pe forum B-zone un top si mi-au zis sa dau reset la modem sau sa vorbesc cu detinatorul si vad ca in game 0nly nu raspunde .Sper sa raspunda aici .Daca aveti ceilanti admin de zis spuneti
Multumesc Anticipat!

- Madalin***
Re: Chat
Ma tu ma minti...Cosm[1]n wrote:Salut, eu am aceiasi problema la cs. Nu trebuie sa-l reinstalezi, singura problema este ca intri pe prea multe servere si se descarca prea multe resurse. Daca nu mai intri pe un server sterge-i filele, le gasesti in fisierul cstrike_lv. Daca nu sti care ce, cum sunt fisierele, adica nu sti care, cum de unde sunt si chiar vrei sa iti mearga mai bine sterge tot fisierul cstrike_lv si cand o sa reintri pe sv o sa dureze ceva pana se descarca din nou toate resursele, dar iti promit ca o sa mearga mult mai bine si o sa iti intre pe server fara sea se blocheze.Asykorn wrote:Salut in primul rand !Rar mi se intampla sa nu intru pe server nu ca e full ci se incarca pana la jumata si dupa se opreste am mai facut si pe forum B-zone un top si mi-au zis sa dau reset la modem sau sa vorbesc cu detinatorul si vad ca in game 0nly nu raspunde .Sper sa raspunda aici .Daca aveti ceilanti admin de zis spuneti
Multumesc Anticipat!