Imi place sfatuJoker wrote:Lele, ei 2 nu au uitat ce le-ai facut in trecut, poate de asta nu "sunt prieteni cu tine"
Iti dau un sfat...
MANANCA MACAROANE !!!
Chat
Re: Chat
Ma masturbez la poza de la avatarul tauXplane wrote:OK,daca ti-ai cerut scuze nici eu numai am nimic cu tine
si euDarius. wrote:Ma masturbez la poza de la avatarul tauXplane wrote:OK,daca ti-ai cerut scuze nici eu numai am nimic cu tine
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
1.
2.
)
3.
Atunci e bine : Multumesc !Xplane wrote:OK,daca ti-ai cerut scuze nici eu numai am nimic cu tine
2.
:wtf:Darius. wrote:Ma masturbez la poza de la avatarul tauXplane wrote:OK,daca ti-ai cerut scuze nici eu numai am nimic cu tine
3.
Frate, mi-am cerut scuze si imi pare rau, m-am cumintit si nu mai vreau dusmani, iar daca sunt cu branza sunt O.K . !Joker wrote:Lele, ei 2 nu au uitat ce le-ai facut in trecut, poate de asta nu "sunt prieteni cu tine"
Iti dau un sfat...
MANANCA MACAROANE !!!

- Cosm[1]n
- Locatie: England, Lincolnshire, Spalding, Station Street 22.
Care se stie in photoshop cs6? Si ar vrea sa imi faca o tema, tema pt scoala.
Eu ar trebui sa fac un desen cu o masca africana. Dar m-am gandit sa il fac in cs6, din pacate nu stiu sa folosesc si pana imi dau eu seama tema tre sa fie deja facuta.... Deci cine ma poate ajuta pana pe data de 20.04 PM plzz....
Eu ar trebui sa fac un desen cu o masca africana. Dar m-am gandit sa il fac in cs6, din pacate nu stiu sa folosesc si pana imi dau eu seama tema tre sa fie deja facuta.... Deci cine ma poate ajuta pana pe data de 20.04 PM plzz....

Lele, ramane de vazut daca teai "cuminţit" la ce reclamatii faci... oricum, viol tot primesti
Daca unii copii sunt fututi in cur si fac abuz normal ca le fac reclamatii, deci nu inteleg care e faza, nu ma port urat cu adminii care MERITA respectati ( majoritatea ) , dar reclamatii la aia prosti si fara respect de sine e clar ca le facDarius. wrote:Lele, ramane de vazut daca teai "cuminţit" la ce reclamatii faci... oricum, viol tot primesti

Dapoi dute-n pula mea, si te mai intrebi ce are lumea cu tine...
Ma pish cu jet oceanic pe TOTI voi astia care faceti reclamatii doar din razbunare sau retardism, daca te pui la mintea lor nu esti mai inteligent decat ei
Ma pish cu jet oceanic pe TOTI voi astia care faceti reclamatii doar din razbunare sau retardism, daca te pui la mintea lor nu esti mai inteligent decat ei
Esti un prost fara minte, bai, nu e razbunare, daca aia sunt idioti si fac abuz si strica aspectul serverului normal ca incerc sa ii elimin in pula mea ! Si tot nu inteleg care pula lu' ma-ta e treaba ta aici? Vezi-ti de pzda ta si lasa-i pe altii in pace, DeagLe.w +2+Darius. wrote:Dapoi dute-n pula mea, si te mai intrebi ce are lumea cu tine...