>laptop0nLy wrote:Carnacior wrote: pentru ca ai tu calculator futut in cur
De fapt am un calculator foarte bun, dar grafica din cs e de cacat oricat ai incerca sa o faci sa nu fie asa. Am dat peste 1000 de euro pe laptopul meu deci nu cred ca e asa futut
Chat
Re: Chat
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
-
Florin0987
Carnacior te rog frumos sami bagi si mie slotu inapoi ca eu stiu ca mam retras pt ca nu aveam pc te rog frumos sa mil bagi la loc pt ca dimineta nui nici un admin si player isi fac de cap face fk si as vrea sami bagi slotu ca eu intru pe sv cam de la 7. Te rog ma chema pe sv Florin. Si jur ca no sa ma mai retrag mam retras atunci pt ca numi merga pc si nici 1 an nam mai jucat cs. Numele: Florin
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
Florin0987 wrote:Carnacior te rog frumos sami bagi si mie slotu inapoi ca eu stiu ca mam retras pt ca nu aveam pc te rog frumos sa mil bagi la loc pt ca dimineta nui nici un admin si player isi fac de cap face fk si as vrea sami bagi slotu ca eu intru pe sv cam de la 7. Te rog ma chema pe sv Florin. Si jur ca no sa ma mai retrag mam retras atunci pt ca numi merga pc si nici 1 an nam mai jucat cs. Numele: Florin
Multumesc anticipat
Ti-am mai spus si eu odata pe chat. Daca vrei slot, fa ore si activitate apoi cererea, nu astepta sa te "pupe in cur" pt ca asa vrei tu.
Cum toti respecta anumite reguli, asa va trebui sa faci si tu.

-
Florin0987
Panta wrote:Florin0987 wrote:Carnacior te rog frumos sami bagi si mie slotu inapoi ca eu stiu ca mam retras pt ca nu aveam pc te rog frumos sa mil bagi la loc pt ca dimineta nui nici un admin si player isi fac de cap face fk si as vrea sami bagi slotu ca eu intru pe sv cam de la 7. Te rog ma chema pe sv Florin. Si jur ca no sa ma mai retrag mam retras atunci pt ca numi merga pc si nici 1 an nam mai jucat cs. Numele: Florin
Multumesc anticipat
Ti-am mai spus si eu odata pe chat. Daca vrei slot, fa ore si activitate apoi cererea, nu astepta sa te "pupe in cur" pt ca asa vrei tu.
Cum toti respecta anumite reguli, asa va trebui sa faci si tu.
Mane eu doar am vreut sa vad daca vrea sa mil dea inapoi slotu.Si eu nu vreu sa ma "pupe in cur" pentru ca oi juca eu de mai de mult pe sv da tot player sunt.
Si activitatea o fac ca mie imi place sv si nu ma las asa de repede de un sv caremi place pot juca pe el 1 an poate si mai bine dacami place.
Si mie imi place sv.
Ok o sa vac cerere de slot duminica ca o sa va arat ca o sa fac o activitate buna....
Si dupa slot eu o sa mai continui sa joc
Terrorists win
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
vrea cineva furien day?