Dezert este colegul meu ma putardel :bitchplease: tu n-ai citit ce am spus si in plus is pedepsitJust. wrote:Ce prost esti , tu esti dezert.
Tu esti retardat sau asta e un talent de-al tau?
Chat
Re: Chat

-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
Mda am trait sa o aud si pe asta am wall+aim
)))))))))))))))) .Ce copii ,..... si cica am recunoscut si singur
) cand io imi bateam joc de ei ca sunt prea mici si nu stu juca.Si sunt uni care la primu headshot spun " aim gata cerere ban"
)))

coae lasa gluma, te cred destul de prost incat sa intrii cu cod pe server, imi amintesc cand eram noi pe raicall si tio intrat carnat pe calc cu team viewer si o si vazut no recoil, de cauta mai adanc cine stie ce gasea sau poate nu le aveai atunci descarcate, eu zic sa stai in banca ta si sa nu folosesti coduri si credema ca stiu de ce nu numa motivele evidente .REALL wrote:Mda am trait sa o aud si pe asta am wall+aim)))))))))))))))) .Ce copii ,..... si cica am recunoscut si singur
) cand io imi bateam joc de ei ca sunt prea mici si nu stu juca.Si sunt uni care la primu headshot spun " aim gata cerere ban"
)))
![]()
![]()
daca cauta mai adanc ce se gaseaJoker wrote:coae lasa gluma, te cred destul de prost incat sa intrii cu cod pe server, imi amintesc cand eram noi pe raicall si tio intrat carnat pe calc cu team viewer si o si vazut no recoil, de cauta mai adanc cine stie ce gasea sau poate nu le aveai atunci descarcate, eu zic sa stai in banca ta si sa nu folosesti coduri si credema ca stiu de ce nu numa motivele evidente .REALL wrote:Mda am trait sa o aud si pe asta am wall+aim)))))))))))))))) .Ce copii ,..... si cica am recunoscut si singur
)))
![]()
![]()
As fi vrut si eu sa caute mai adanc , poate se auzeau niste gemete

Esti prosteXo wrote:daca cauta mai adanc ce se gaseaJoker wrote:coae lasa gluma, te cred destul de prost incat sa intrii cu cod pe server, imi amintesc cand eram noi pe raicall si tio intrat carnat pe calc cu team viewer si o si vazut no recoil, de cauta mai adanc cine stie ce gasea sau poate nu le aveai atunci descarcate, eu zic sa stai in banca ta si sa nu folosesti coduri si credema ca stiu de ce nu numa motivele evidente .REALL wrote:Mda am trait sa o aud si pe asta am wall+aim)))))))))))))))) .Ce copii ,..... si cica am recunoscut si singur
)))
![]()
![]()
, ce ma amuza replica asta
As fi vrut si eu sa caute mai adanc , poate se auzeau niste gemete
-
Cuharciuc ilie
lolCuharciuc ilie wrote:
Il inteleg, daca nu poate scrie la Cereri grad, macar sa scrie aici, nu YoutubeYouTube wrote:lolCuharciuc ilie wrote:))))