Alinutz
-
IepuricaHD
Alinutz
1. Nume în joc: IepuricaHD
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: Alinutz
3. Motivul acuzatiei: Favorizeaza,abuz
4. Data și ora când s-a întâmplat: 2016-06-16 12-44-25
5. Martori prezenți pe server: Jupanu,bendeac
6. Ip-ul acuzatului: 188.25.6.189
7. Dovadă: https://www.youtube.com/watch?v=L-NdQVj ... e=youtu.be
8. Scurtă descriere: Alinutz este un copil mic care face probleme
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: Alinutz
3. Motivul acuzatiei: Favorizeaza,abuz
4. Data și ora când s-a întâmplat: 2016-06-16 12-44-25
5. Martori prezenți pe server: Jupanu,bendeac
6. Ip-ul acuzatului: 188.25.6.189
7. Dovadă: https://www.youtube.com/watch?v=L-NdQVj ... e=youtu.be
8. Scurtă descriere: Alinutz este un copil mic care face probleme
Re: Alinutz
Favorizare jucator, da arme la tero, si fk, concluzie nu o sa mai apuce ct prea curand
Cum s-a vazut si in filmare eram pe server si cum spune si fiyzi,il lasa pe linewolf cu arma,il lasa la duel ca sa ii dea fd + voia sa scape de mine si de iepurica la day si ne omora.
- Linewolfx3
Sa mori tu, dar când făceai tu cu deci?! Pe mapa aia cu fysnow ai mai comentatJupanu wrote:Cum s-a vazut si in filmare eram pe server si cum spune si fiyzi,il lasa pe linewolf cu arma,il lasa la duel ca sa ii dea fd + voia sa scape de mine si de iepurica la day si ne omora.

Linewolfx3 wrote:Sa mori tu, dar când făceai tu cu deci?! Pe mapa aia cu fysnow ai mai comentatJupanu wrote:Cum s-a vazut si in filmare eram pe server si cum spune si fiyzi,il lasa pe linewolf cu arma,il lasa la duel ca sa ii dea fd + voia sa scape de mine si de iepurica la day si ne omora.
Tocmai te-ai dat de gol singur
Iti urez o zi buna
sadasdsda
- Linewolfx3
Nu m-am dat de gol, recunosc ca a facut favorisme pe mine, dar i-am spus si eu sa se termine , dar el Hapciu, m-a ignorat in pana mea cand eu incerc sa il ignor tot imi ia apararea, face favorisme si dastea, mai ales ca acum sunt certat si nu mai sunt pr cu elfiyzi wrote:Linewolfx3 wrote:Sa mori tu, dar când făceai tu cu deci?! Pe mapa aia cu fysnow ai mai comentatJupanu wrote:Cum s-a vazut si in filmare eram pe server si cum spune si fiyzi,il lasa pe linewolf cu arma,il lasa la duel ca sa ii dea fd + voia sa scape de mine si de iepurica la day si ne omora.
Tocmai te-ai dat de gol singur
Iti urez o zi buna
A da , si eu iti urez o zi buna

Ban 2h