Cerere ban Bianca#Mitru
Re: Cerere ban Bianca#Mitru
Apropo, inca o asemanare ca sa ma bag si eu
Cum only esti prea orb sa vezi am sa o fac cu scris mare
Red#Blue
Bianca#Mitru
amandoi au # langa doua nume, coincidenta? i dont think so
Red#Blue
Bianca#Mitru
Ba copile esti cretin? E varu-to dar il cheama tot Balahura bianca, corect?
Si are poze cu Bianca#mitru pe care le pui tu la reclamatii ca le-a gasit pe google, corect?
Ba ce pula mea ca e destul de clar frate, nu minti pe nimeni aici,ok?
Si a 2-a la mana, Muie,

Si are poze cu Bianca#mitru pe care le pui tu la reclamatii ca le-a gasit pe google, corect?
Ba ce pula mea ca e destul de clar frate, nu minti pe nimeni aici,ok?
Si a 2-a la mana, Muie,
Tu de unde pula mea esti? Din Las Vegas?...Bianca#mitru wrote:verisorul meu din darabani

Last edited by Tibi on 25 Jan 2015 19:47, edited 1 time in total.
- DAU3DVEZIHD
Te-ai dat de gol ne-ai dat fb tau si parca nu stiai sa faciBianca#Mitru wrote:Pentru ca mia spart contul si nu stiu cum sa fac alt FB ca nam mes... Si mia dat el pe a lui si el intra sisi pune poze si eu doar il folosesc la reclamati..

Nu asta e mai important, mai important e ca-s doar 10 playeri cu # , si doar 4 cu # intre 2 numeDarius. wrote:Apropo, inca o asemanare ca sa ma bag si eu
Red#Blue
Bianca#Mitru
Nume cu # :
Red#Blue
SkiZzZO#
Bianca#Mitru
Red#Blue
qS # all[E]x?! /E/
stefaNN. # !?
[Mr]#Kepa
MaRtIn!@@#$
ePiK#JoKeRuL
Gun#Dartz
P@r4L3lypyp#d
.
Nume cu # intre nume :
ePiK#JoKeRuL
Gun#Dartz
Bianca#Mitru
Red#Blue
Si se nimereste ca din fix astia 4 , 2 sa fie suspecti ca-s aceeas persoana.
CLEAR?
- DangerWolf
- Very Important Person

Mda sunt de acord cu Tibi,DAU3DVEZIHD,Gabii,Youtube.Oricand faceam cu ea pariu pierdeam creditele,cand nu era admin on scria /who se uita si isi lua jetpack,daca o omoram next la inceputul rundei scria [AIM ON],si dadea cu ranga pe langa noi si headshot.Nu mai am nimic de spus in afara ca Darius are dreptate deci asta inseamna Bianca#Mitru=Red#Blue.
- johnnyhelll
Stiu ca si acum foloseste bugul... Si cu gabii l-a fel a facut... Toate jocurile de phf ea le-a castigat...

Hai ma frate , (Bianca) zici ca ai 14 ani , si nu stii sa faci un fb nou ?? esti deja

- Distrikt05
Lasa ca de faza cu bug-ul a profitat si in seara asta...A zis ca oricum da 4 euro pentrun unban si 4 euro pentru vip si revine iar...

Invidia asta denota. Ca n-am si eu swag ca tine, swag de teracota !

sa doneze, daca chiar el e red#blue (sunt doar 90% covins deocamdata) atunci, daca va dona asa cum zici tu, nimeni n-o sa-l mai vada cu ochi buni deloc, va sta tot timpul un admin cu demo on pe el, iar la prima injuratura fara gag, direct ban. Daca...Distrikt05 wrote:Lasa ca de faza cu bug-ul a profitat si in seara asta...A zis ca oricum da 4 euro pentrun unban si 4 euro pentru vip si revine iar...
- Distrikt05
Da, dar el nu realizeaza ca nu va mai avea nicio sansa sa reintre in comunitate odata ce a luat ban. cu tot cu toate donatiile lui. din moment ce a jucat odata cu un cod, sunt aproape sigur ca va juca si a doua oara, doar ca atunci va avea mai multa atentie .Darius. wrote:sa doneze, daca chiar el e red#blue (sunt doar 90% covins deocamdata) atunci, daca va dona asa cum zici tu, nimeni n-o sa-l mai vada cu ochi buni deloc, va sta tot timpul un admin cu demo on pe el, iar la prima injuratura fara gag, direct ban. Daca...Distrikt05 wrote:Lasa ca de faza cu bug-ul a profitat si in seara asta...A zis ca oricum da 4 euro pentrun unban si 4 euro pentru vip si revine iar...

Invidia asta denota. Ca n-am si eu swag ca tine, swag de teracota !