Cerere ban asassin
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

Re: Cerere ban asassin
Hai ma lasa-ma ai taiat si tu din demo si vii sa-l pui daca am spus ca nu am aim n-am ba asa ati facut si cu festiblu cand nu avea aim saracu
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
festiblu avea aim stai tu calmAsAsSiNuL*** wrote:Hai ma lasa-ma ai taiat si tu din demo si vii sa-l pui daca am spus ca nu am aim n-am ba asa ati facut si cu festiblu cand nu avea aim saracu

The Old Staff MdL [;x]
-
=_AlexHD_=
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

eXo daca aveam aim recunosteam ce era greu ? daca aveam aim ecunosteam si era ban aia e viata dar nu aveam aim si nu stiu ce dreacu e la sfarsit de ce imi face tinta asa habar am dar aim nu e CLAR ! ! ! habar am ce-a fost cand am murit dar aim nu am avut iti JUR
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.

Ceva mic dar merge ca el ia dat head lu unu si a intrat in al doilea dar sa dus tinta dupa el , aceasta este o mica dovada