Cerere ban [bnk] ( No-Recoil || No-Spread )

Locked
Pokyy

Cerere ban [bnk] ( No-Recoil || No-Spread )

Post by Pokyy »

1. Nume în joc: Poky
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: bnk
3. Data și ora când s-a întâmplat:azi ora 16:30
4. Martori prezenți pe server:erau ff multi
5. Ip-ul acuzatului:nu il am
6. Dovadă: http://www.girlshare.ro/33350024.4 [DEMO]
7. Scurtă descriere: Se vede clar k are un script/program cva [Cu Basica aia de arma de la SFARSITUL DEMOULUI nu ai cum sa tragi asa fara un cfg/hack cva..si este posibil sa aibe si wall :/ nu am apucat sa vad k sa schimbat mapa
http://www.youtube.com/watch?v=JPwKpDsOAgk

Maaaaaa, Nu mai Vorbeste urat!! Nu ma fura banii,Mia dat mie lumea sa Cumpar Castraveti :O MAAAAAAAA :))))
bnk.jb

Re: Cerere ban [bnk] ( No-Recoil || No-Spread )

Post by bnk.jb »

1.pe server spunea ca am si aim si wall si toate chiseturile
2.nu am niciun hack nush cum pot sa va dovedesc nu joc cfg ,hackuri,scripturi si toate prostiile
3.daca te-am omorat nu inseamna ca am hack.
4. se vede clar ca nu am no-recoil sau spread adica daca acolo asa se trage cu no recoil si no sprea sunt ratat rau....

cam atat acum nush ce credeti voi eu chiar nu as vrea sa iau ban pe server asta pentru ca am prins drag de el si vb la modul cel mai serios ;)
Image

Image
Image
Panta

Post by Panta »

Daca nu ai dat martori cu nume, atunci pot sa ma bag si eu.

Scuze sa iti spun. Dar cu machine gun, controlezi recoil foarte usor daca e aproape de tinta, si de la distanta la care tragea el, se vedea ca si un no-recoil. Pentru ca era aproape de perete. Trebuia sa il pui de la distanta mai mare sa traga si atunci iti faceai o idee mai clara.

Wall am auzit si eu ca ar avea, oricum daca il prind eu sau alt admin, atunci va fi sanctionat.

Parerea mea de acum, zic ca e una in favoarea lui bnk. Nu vad sa aiba nimic in demo asta.

Acum fiecare cu ce crede.
Image
bnk.jb

Post by bnk.jb »

iti multumesc panta si as mai vrea sa adaug ceva de ce as juca cu hack daca acest svr este de jb adica daca joci cu hack strica tot jocu..la classic era altceva nici pe acolo nu prea joc cu hack acolo joc cu cfg creat de mn dar pe svr asta de jb nam treaba cu hack.....
Image

Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Eu te-am prins cu wall dar nu mai am demoul unde se vedea clar ca ai wall sau silent-aim, zic eu, de data asta nu ai nimic, dar o sa supravaghez, era o data cand erai CT, ma pun spec pe tine si ai lasat Ts sa te omoare la GunDay :)) Infine, ai grija ce faci copile.
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Lele Lol wrote:Eu te-am prins cu wall dar nu mai am demoul unde se vedea clar ca ai wall sau silent-aim, zic eu, de data asta nu ai nimic, dar o sa supravaghez, era o data cand erai CT, ma pun spec pe tine si ai lasat Ts sa te omoare la GunDay :)) Infine, ai grija ce faci copile.
OnLy dai warn la imbecilu asta ca nu a fost online si comenteaza aiurea
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Cum a zis si panda, tinta era foarte aproape. In plus daca l-ai pus sa traga asa, nu cred ca are prost sa o faca cu norecoil activat. Nimic aici.
Image
Locked