in sf dark o sa aiva ban

RELOAD

in sf dark o sa aiva ban

Post by RELOAD »

1. Nume în joc: REALOAD
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: .DarKofDeaD.
3. Motivul acuzatiei: wall
4. Data și ora când s-a întâmplat: azi
5. Martori prezenți pe server: royal-raul,alexandru,senseirage,rover etc
6. Ip-ul acuzatului: -
7. Dovadă: http://www.girlshare.ro/34974409.8
8. Scurtă descriere: pai era gunday fortat si dark tregea prin perete se vede clar -------> pe la jumate royal zice cineva are wall iar apoi royal iese din ascunzatoare si dark e cu tinta pe el , iar la sf tot royal cand il omoara zice asta avea wall futui mortii masi , daca nici acum nu are wall...
.DarKofDeaD.

Re: in sf dark o sa aiva ban

Post by .DarKofDeaD. »

Lol =)) Daca aveam wall, cum zici tu, trageam intr-un singur loc, dar se vede foarte bine in demo ca eu trageam in toate partile, si daca aveam wall trageam numai la cap si tot omoram pe cineva. E logic, eu zic sa nu mai faceti cereri ban aiurea, o sa vada si 0nLy ca nu e wall.
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

dar laso dracu... nu ai wall a de unde sti tu exact mereu pe orice mapa la gd cand esti tero unde sunt ct sti exact cand iesim si unde ne ascundem eu zic ca meriti ban permanent wallu este evident... :pro: :pro: :pro:
Image
.DarKofDeaD.

Post by .DarKofDeaD. »

Lol =)) Stiu din cauza ca e gd fortat, si na, nu aveti unde sa va duceti, in plus imi mai dau seama dupa unde trag ceilalti tero, e asa greu de inteles?
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
Alexandru2014

Post by Alexandru2014 »

De acord. Eram intr-o runda de Gunday si DarkofDead tragea pur si simplu in mine nu printr-un simplu perete, ci printr-un colt de perete dupa cum se vede in demo. Da-o dracului de treaba darkofdead. Plus ca esi o adevarata pacoste pentru server. :pro:
RELOAD

Post by RELOAD »

Dark mars ca pe la sf teai dus cu tinta direct pe royal cand a iesit oricum iei ba stai calm
.DarKofDeaD.

Post by .DarKofDeaD. »

Mai vedem asta, eu nu cred ca 0nLy da ban aiurea.
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
LiKe

Post by LiKe »

Eu zic ca-i bulan,eu odata am dat headshot cu awp prin perete aveam si tinta pusa am dat la buleala si headshot.. iti dai seama,tot sv aia care erau pe mine aim/wall :))) eram si moderator :/
RELOAD

Post by RELOAD »

Uitate mai bine cand trage in acelasi loc si royal zice are wall si apoi royal iese din ascunzatoare si dark este cu tinta pe el , a prapadit 2 cartuse in perete acolo daca era sa nu aiba wall nu dadea 2 cartuse se oprea ca vedea ca nu este nimeni asta avea wall de mai demult dar nu i.am facut demo
.DarKofDeaD.

Post by .DarKofDeaD. »

Știam ca e cineva acolo deoarece vedeam Cum îi omorau pe aia. În fine dacă aveam Wall trăgeam într un singur loc
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
Locked