cerere ban Riciulica[FARAON]

Locked
RoYaL-RAUL

cerere ban Riciulica[FARAON]

Post by RoYaL-RAUL »

1. Nume în joc: RoYaL-RAUL
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: Riciulica[FARAON]
3. Motivul acuzatiei: norecoil sigur + aim ,cred
4. Data și ora când s-a întâmplat:acum 10 minute
5. Martori prezenți pe server: bendeac dybanite etc.
6. Ip-ul acuzatului: 79.117.125.64
7. Dovadă: http://www.girlshare.ro/3489432437.7
8. Scurtă descriere: se vede clar cand joaca cum m4 cum ii sare tinta de pe un player pe altu + ca dupa ce a pus tinta pe un tero nu mai are recoil deloc ...
Image
DangerWolf
Very Important Person
Very Important Person

Re: cerere ban Riciulica[FARAON]

Post by DangerWolf »

Mda,eu am fost martor,nu mai trebui sa vizualizez demo-ul,da avea no-recoil,aim nu stiu sigur dar No recoil 100% Deci merita ban! Ii sare efectiv tincta si da cap :O!
Vrei sa dai de mine si nu stii cum?
Skype:thegamer2342Mess:nicolamatis@yahoo.comSteam:bestgamer334

Image
Image
Image
Image
Riciulica[FARAON]

Post by Riciulica[FARAON] »

Nu am nici un fel de cod.. asa trag eu pur, mai mult am jucat samp decat cs.. am revenit pe acest server pentru ca este foarte frumos si foarte bun din punctul meu de vedere, am mai jucat pe acest server cu numele "n0nsToP. @JB" ceva de genu` si aveam slot pe atunci m-am lasat nu stiu din ce motiv... credeam ca daca ma voi reapuca vor fii aceasi playeri intelegatori si prietenosi ca inainte, ba chiar ca am inceput sa va cunosc pe toti care va stiam pe atunci, te stiu si pe tine... dar nu credeam ca acum daca m-am schimbat o sa iau ban, asa trag eu normal nu am nici un fel de cod, am un cacat de mouse x7 gaming si trage si el destul de ok si in cs cat si in samp, am sensibilitate implementata in mouse cu un buton care se schimba-n culori si ma ajuta si ala destul de mult adica sensibilitatea. Am filmat pe un server va rog sa ignorati reclama daca am facut dar am intrat pe un server aleatoriu, nu am inchis nimic ci am filmat cum trageam si se vede clar ca nu-mi sare tinta.. https://youtu.be/QxtLfxGcP1E
Nu credeam ca o sa primesc ban, chiar nu joc cu coduri, pe canalul ala de youTube eu am postat cateva videoclipuri din samp si se poate observa ca si acolo trag destul de decent si nu joc cu coduri .. :lool: :bulangiu:
AsAsSiNuL***
Sunt retardat si manc cacat !
Sunt retardat si manc cacat !

Post by AsAsSiNuL*** »

Riciulica m-am uitat la video si am vazut ca dupa ce ai primit ban ai dat drumul la filmare si se vede ca nu ai iesit din joc dupa scrisul din consola deci eu am vazut destul de bine cum trage eu zic ca nu ai avea nimic + ca nu tin cu nimeni acum sa nu vina toti sa imi spuna ca tin cu el tin doar cu adevarul .
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Suzy

Post by Suzy »

M-am uitat la demo cu incetinitorul si,intr-adevar,sarea tinta cam mult+ca la un moment dat,gloantele se duceau in perete,desi urmele gloantelor erau pe cusca.

Pana stabileste Dan sau Panta,ramai cu ban.

PS: nu ne intereseaza ce faci tu pe alte servere,e treaba ta.
Image
Image
Panta

Post by Panta »

are ip dinamic asa ca permanent nu ajuta prea mult. Daca il mai vedeti cu cod, il tineti banat non stop

:T.C:
Image
Locked