Face bug credite pe minus

Locked
AsAsSiNuL***
Sunt retardat si manc cacat !

Face bug credite pe minus

Post by AsAsSiNuL*** »

1. Nume în joc: AsAsSiNuL***
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: TheSkill
3. Motivul acuzatiei: face bug credite
4. Data și ora când s-a întâmplat: acum
5. Martori prezenți pe server: nush
6. Ip-ul acuzatului: nush
7. Dovadă: http://imgur.com/a/CXVJn
8. Scurtă descriere: azi s-a descoperit bug-ul care il face si firicel si theskill si skill tot face bug-u
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
TheSkill

Re: Face bug credite pe minus

Post by TheSkill »

AsAsSiNuL*** wrote:1. Nume în joc: AsAsSiNuL***
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: TheSkill
3. Motivul acuzatiei: face bug credite
4. Data și ora când s-a întâmplat: acum
5. Martori prezenți pe server: nush
6. Ip-ul acuzatului: nush
7. Dovadă: http://imgur.com/a/CXVJn
8. Scurtă descriere: azi s-a descoperit bug-ul care il face si firicel si theskill si skill tot face bug-u
De ce te bagi in seama si tu aiurea? ai dat ca prostu PHF CU MINE SI ti-am zis ca nu joc. si ca testam ceva cu bendeac poate sa iti confirme, dar tu cum esti un bagacios nu am ce sa iti fac oricum nici nu stiam "Bugul acesta" asta e tot ce am avut de zis.
Image
Image
Tibi
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot

Post by Tibi »

Image
tiger00001

Post by tiger00001 »

Cica a jucat cu mine phf dar eu la ora care a zis nu eram on ( pe 30k si pe 20 k alta data ) cand eu nici nu eram la pc (ora 20:00) . dar eu cred ca au facut bug ul si s si a schimbat numele in numele meu ca sa aive cum sa justifice cr. Asfel cred ca mi au disparut mie 50k .
TheSkill

Post by TheSkill »

tiger00001 wrote:Cica a jucat cu mine phf dar eu la ora care a zis nu eram on ( pe 30k si pe 20 k alta data ) cand eu nici nu eram la pc (ora 20:00) . dar eu cred ca au facut bug ul si s si a schimbat numele in numele meu ca sa aive cum sa justifice cr. Asfel cred ca mi au disparut mie 50k .
Bosulica, tu si cu TIBI nu aveti niciun drept sa comentati aici. si a 2-a faza, poti sa INTREBI pe cine vrei tu ca am dat phf cu TINE pe 26k CREDITE si am castigat. EU nu am facut niciun BUG, si o sa CONFIRME SI BENDEAC ce am vrut sa testam NOI, Assasinu asta mi-a dat PHF cand eu cu bendeac Testam tocmai ce ai zis tu sa vedem daca zici adevaru cu credite, treaba statea in felul urmator eu mi-am schimbat numele intr-un random si m-am uitat pe jb.b-zone.ro sa vad daca s-au transferat creditele pe numele "SALAM", asta a fost TOATA explicatia rog sa nu mai sa dea reply aiurea.
Image
Image
AsAsSiNuL***

Post by AsAsSiNuL*** »

Bai omule tu ai facut 64 k din nimic , nimeni din top nu e pe minus in primul rand si in al doilea rand mai si minti ..
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Jupanu »

Acum cateva zile cand m-am uitat in top avea in jur de 30k.Prin cateva zile vreau sa spun o saptamana si ceva.
Image
Image
TheSkill

Post by TheSkill »

Jupanu wrote:Acum cateva zile cand m-am uitat in top avea in jur de 30k.Prin cateva zile vreau sa spun o saptamana si ceva.
Prietene am jucat PHF cu JUCATORI, te rog eu nu mai comenta daca nu stii, INFINE DANE/Panta puteti verifica de unde am facut eu rost de CREDITE, iar voi 2 sunteti niste bagaciosi si invidiosi copii pe care nu i-am mai intalnit in viata mea, TOT CE AM AVUT DE ZIS AM ZIS.
Image
Image
bendeac12

Post by bendeac12 »

Nu stiu ce sa zic..
Panta

Post by Panta »

Daca mai face careva bugul "De test" va primi ban permanent si interdictie pe sv !!!
Nu sunteti owneri sa faceti voi teste pe sv. Sa fie clar !
Astept sa rezolve carnat problema

:T.C:
Image
Locked