1. Nume în joc: BoSS
2. Motivul pentru care ai primit ban: aim
3. Adminul care ți-a dat ban: Gabii,0nly..etc
4. Data și ora când ai primit ban: -
5. Martori prezenți pe server: --
6. Ip-ul tău: ---
7. Dovadă: ---
8. Scurtă descriere: Doresc a-mi cere scuze in fata tuturor admininilor/playerilor,dar doresc in special lui 0nly.Gabii pentru singurul fapt ca ai ura pe mine,nu inteleg dece,dorec pace,in bunul sens.Inteleg am fost prins cu aim,dar nu din interes. Am descarcat CS RAIZ0,fara a stii descrierea,doar imi recomanda-se un prieten pentru ca mareste FPS-ul la dr,asa ca am incercat.Si am intrat cu el si pe jb.Si pur si simplu se ducea tinta.Intr-un fel este vina mea,dar doresc sa va prezint scuze,si sa va zic ca nu se v-a mai intampla.Nu sunt cunvinte goale,sunt cuvinte care au in ele,activitatea de pe JB/placerea de a juca[fara coade],si in special amabilitatea lor.Sunt alti playeri care au habar de ce fac,care au coade.
Stiu ca acest fapt este ca si o trimitere in IAD,dar nu putem ajunge la un ban pt ca toti am gresit,si pana la urma trebuie sa iertam.Acum inteleg ca 99.9% veti spune NU,dar puneti-va in locul meu,la placerea de a juca pe acest sv.Daca imi v-a fi respinsa cererea,voi trata cu respect cuvantul si nu voi mai intra pe sv.Ieri imi schimbam IP-ul pt a vorbi cu 0nly si de ami cere iertare,pt ca pe forum raspundea greu.
Mii de scuze Gabii,tuturor.
Doresc daca voi avea unban sa ma MONITORIZATI,sa imi faceti poze/demo-uri .
Cerere unban boss
Re: Cerere unban boss
Greselile si prostia se platesc. Poti dona de unban aici http://jb.b-zone.ro/index.php?show=buy_admin
:TC:
:TC: