Cerere UnBan G1!0nNtTzZ

Locked
G1!0nNtTzZ

Cerere UnBan G1!0nNtTzZ

Post by G1!0nNtTzZ »

1. Nume în joc:G1!0nNtTzZ
2. Motivul pentru care ai primit ban:aim
3. Adminul care ți-a dat ban:Daniel1337
4. Data și ora când ai primit ban:15/12/2015 ora 23:17
5. Martori prezenți pe server: Pai este Dan si ceilalti playeri nu mai stiu
6. Ip-ul tău: 93.118.200.182
7. Dovadă: nu am dovada cand mi-a dat ban..
8. Scurtă descriere: As vrea sa primesc unban pentru ca am luat ban degeaba adica am facut duel cu Dan si normal daca aveam aim il omoram de mult dar am stat 7-8 minute la duel deci de unde si pana unde aim? Nu inteleg daca a fost o gluma sau daca mi-a dat ban pe bune dar nu vad unde am eu aim in primul rand :|
Dan

Re: Cerere UnBan G1!0nNtTzZ

Post by Dan »

o sa posteze daniel dovada,imediat.
Daniel 1337

Post by Daniel 1337 »

Nu ti-am dat eu ban ,nu ai dovada si uite video aici.

Demo il postez daca este nevoie ^^
Jamaika

Post by Jamaika »

:pro: Se vede destul de clar că e AIM ,l-a lăsat pe Dan un timp şi rata în prostie să nu-şi dea seama.Când dă cu glonţu ,imediat sare ţinta.Părerea mea e că trebuie să rămână cu ban
Image
Panta

Post by Panta »

vreau sa postezi demo aici. Din video nu imi dau seama, cel mai bine cand vad direct din cs
Image
Daniel 1337

Post by Daniel 1337 »

Bun deci aici este demoul. Eu am dat record la inca un "suspect" dar nu avea nimic ,si am uitat sa dau STOP la demo. Faza cu G1!0ntz este spre sfarsit exact cand da /lr cu Dan.
http://www.girlshare.ro/3489117695.8
Panta

Post by Panta »

M-am uitat atent si cu normal speed si cu 1/4 si concluzia mea e ca in demo asta nu rezulta aim.

Daca era silent aim, cel mai probabil ce ati crezut si voi, atunci in momentele in care tragea complet pe langa, s-ar fi dus glontul pe el, chiar si atunci cand era in baza la ct, la heal acolo, ar fi tras fix in cap la Dan. In schimb, a fost rateu toata ziua. Faptul ca tragea de mouse, poate fi pur si simplu de reflex sau mai stiu eu ce, dar nu motiv de aim.

La silent aim, nu dai asa multe rateuri, nici daca tragi de nebun de mouse. Atata timp cat e tinta pe langa adversar, poti sa tragi 360 grade, ca la urma glontul se duce unde e adversarul. Se vede clar la speed 1/4 ca toate gloantele trase, se duc complet aiurea, unul nu s-a dus fix in Dan. Daca era silent aim, murea deja din 3 trageri, nu dupa 5 min de duel, chiar si atunci nu l-a batut pe dan.
Iar daca era aim clasic, ala statea nonstop pe adversar si tremura tinta pe el.

Am sa mai cer parerea cuiva, asta ca sa fiu sigur ca nu ma insel. Revin cu un edit si ban ulterior daca mi se confirma si de la persoana respectiva ca ar fi aim.

Pana atunci, ai unban !
:TC:
Image
Locked