[Cerere unban] Alex_3D

Locked
SANTOS

[Cerere unban] Alex_3D

Post by SANTOS »

Code: Select all

1. Nume în joc: Alex_3D
2. Motivul pentru care ai primit ban: aim
3. Adminul care ți-a dat ban: fiyzi
4. Data și ora când ai primit ban: 12.08.2016 13:34
5. Martori prezenți pe server:
*jucatori care stiu ca erau online>
SniperS
danimocanu
TheDark
vorona
deci?!
TheDark
RoYaL-RAUL
agent_007
NNS # [R]pZz
KoVeR
6. Ip-ul tău: 92.80.97.225
7. Dovadă:
8. Scurtă descriere: A fost freeday... am facut rush, fiindca m-au impins din spate, si am tras in turn( sau ce era ala ) si asta e tot.

O fi banul doar 2 ore + am IP dinamic... da' nu este corect sa dai ban direct cuiva, fara a verifica mai atent.
Vechiul thread s-a inchis fara a putea sa dau un replay.

@Panta " Ai primit ban pt aim. Daca vrei unban poti dona " ... deci voi dati ban la jucatori pentru ca apoi acestia sa doneze ?

+ Ala e aim la voi? Uitati-va mai atent incapabililor... V-ati uitat 2 secunde si gata aim. Comparati naibii trasul in ct cu trasul in tero/tavan/podea.
" Se vede cu x1/4 cum se duc gloantele numai in ct fie unde trage el. " - cea mai tampita chestie citita vreodata.

Poate careva cu mai multa experienta sa verifice?
Sprite

Re: [Cerere unban] Alex_3D

Post by Sprite »

m-am uitat si eu la demoul acela, al lui fizi. nu este aim, la aim se duce dracu doar la cap. dar ceva tot este. cand tragi ti se misca tinta sus jos cu fiecare glont, ceea ce te ajuta sa tragi mai bine. sincer sa fiu, eu ma uit pe tine de cam 3 saptamani, mereu aveam impresia ca ai aim. dar ce se vede in demo cu siguranta nu e aim. mi-am spus doar parerea de semi zeu.
fiyzi

Post by fiyzi »

S-a presupunem ca in acel demo nu se vde ca are aim, bun
De ce de fiecare data cand are o arma in mana ii tremura tinta cand trage stanga si dreapta?
Poate nu iti dai seama la prima vedere, insa stai linistit ca nu este prima data cand ma uit pe tine pana sa iti fac acel demo.
Demo fac cand sunt convins ca ai ceva, altfel ma uitam de 2 ori peste tine si daca nu vedeam nimica suspect nu faceam nimica.

Edit: Revizueste si limbajul folosit in cerere, prin"incapabili" si altele , noi nu te-am injurat , daca crezi asta ok treaba ta, insa daca nici macar aici nu poti sa ai un comportament adecvat atunci sa nu te miri de ce ti se da t/c la acest subiect.
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

Ti`a raspuns Panta la cererea de ban . :T.C: Daca doresti unban poti dona :)
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
Locked