Regulament JB.B-ZONE.RO

Toti jucatorii sunt sfatuiti sa citeasca totul de aici.
Toti adminii / sloterii sunt OBLIGATI sa citeasca totul de aici.
Panta

Re: Regulament JB.B-ZONE.RO

Post by Panta »

Schimbare de regulament pentru admini avand in vedere comenzile din amx_super.

Incepand cu data de azi, respectiv maine strict, TOATE COMENZILE DIN amx_super (amx_heal ; amx_noclip ; amx_revive ; amx_teleport ; amx_etc ce o mai fi ) toate comenzile ce sunt folosite doar pentru amuzamentul propriu vor fi interzise complet. Daca aveti acces la ele nu inseamna ca puteti si abuza de ele.

Singura comanda admisa va fi amx_revive DOAR LA GODMODE !!!!! in caz ca se da godmode si sunt 2-3 playeri morti din intamplare sau s-a nimerit chiar atunci sa intre cineva, va primi revive pentru a participa si el. ACEST LUCRU SE VA INTAMPLA IN PRIMELE 30 secunde din inceputul rundei. Daca cineva moare in timpul acelui day, nu mai dati revive aiurea doar ca saracul nu participa. Repet inca odata, amx_revive aveti voie sa il folositi doar in primele 30 secunde de la inceputul day-ului atunci cand este cineva mort deja. Sper ca m-am facut inteles.

Toate abuzurile fara rost si pentru amuzamentul propriu vor fi sanctionate cu warn direct fara nici o discutie. Singura scuza va fi un motiv clar care sa fie in favoarea acuzatului.

Ca si "relaxare" pentru voi adminii, doar dupa miezul noptii aveti voie sa folositi comenzile din amx_super, atunci cand sunt foarte putini playeri pe sv si vreti sa faceti panarama intre voi.

Sper ca nu trebe sa mai repet de nu stiu cate ori. Nu ma faceti sa iau sanctiuni pentru orice cacat.

Regula noua. DOAR DOVEZILE ADUSE PE FORUM LA SECTIUNEA RECLAMATII VOR FI LUATE IN CONSIDERARE. NU MAI VENITI CU DOVEZI PE PRIVAT SAU PE SKIPE SAU MAI STIU EU CE. Nu aveti forum degeaba.
Image
Panta

Post by Panta »

Regula pentru eventurile organizate de staff:

La eventurile de genul HNS/Zombie/NightCrawler etc. unde CT trebe sa il prinda/gaseasca pe Ts si sa il omoare, playerul de la ts nu are voie sa isi dea kill intentionat. Prima abatere se iarta, iar la urmatoarele, ii se va lua 1k credite.

Atentie! DOAR LA EVENTURI SE PUNE ACEASTA REGULA.

Faptul ca intru si fac eventuri cu voi, denota si putin respect din partea voastra. Daca eu dau hns, si caut un player, si il gasesc, iar acesta isi da kill doar ca eu sa nu il omor, atunci inseamna ca isi bate joc de timpul meu. In timpul in care eu l-am cautat sau fugarit sa il prind, puteam sa gasesc pe altii si astfel nu pierdeam timpul.

Nu e vorba de "fraguri" asa cum am auzit de la unii, ci de respectul fata de ce am cerut. Asa cum eu intru si fac eventuri pentru voi, ca sa castigati credite, asa si eu cer sa dati dovada de respect atunci cand eu spun ceva pe server.
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

regulamentul a fost reglementat
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked