01.01.2014
Re: 01.01.2014
foarte buna idee cu warnurile la slot
Si mie imi place si cu invizibilitatea, deoarece daca esti tero si stii sa joci omori ct lejer fara invizibilitate
La comanda jbe_warn ar trebuii sa i dea si slay ct-ului in cauza si sa poti scrie motivul pentru care ai dat warn
Si mie imi place si cu invizibilitatea, deoarece daca esti tero si stii sa joci omori ct lejer fara invizibilitate
La comanda jbe_warn ar trebuii sa i dea si slay ct-ului in cauza si sa poti scrie motivul pentru care ai dat warn

Poti face la jbe_warn sa ramana warn-urile inregistrate toata mapa pe ip? Dupa ce un player e scos la 3 warn, in cazul in care intra iar sa fie scos automat chiar daca da retry si intra cu alt nume 

poate
nu prea-mi place dar o s-o fac
nu prea-mi place dar o s-o fac
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
NU! invizibilitatea ramane, este singurul avantaj T, dar propun sa coste 30-40 credite deoarece este prea mare avantaj daca costa 20 credite, serios, toata lumea si-o permite. 
Multumesc.
Multumesc.

Lele, nu ramane invizibilitatea ca zici tu.
A zis ca o scoate si gata, nu o lasa ca vrei tu marele puradel

In legatura cu sistemul 3 warn... daca ct-ul nu are mic il lasam 3 runde sa joace? Sau daca face fk , face 3 runde?
Last edited by langos on 03 Jan 2014 01:43, edited 1 time in total.
Langos are dreptate aici. Dar chestia cu invizibilitatea, sper sa fie scoasa. Deoarece nu este singurul "avantaj". Mai exista si abuzul de Fd din shop, care e un avantaj si mai mare pt ca ts isi cumpara FD si imediat dupa omoara CT, fara ca timpul lor sa fie gata ( adica la 0:00 ). Dar na, nu ma pun sa fac aici comentarii, pt ca oricum FD o sa ramana le fel
o mare prostie sa il cumperi din shop si sa abuzezi de el.

Mai intai tu TACI ca ma enervezi! ce ma faci puradel tu GHENA publica!? Eu sunt preten cu tne si tu? dte la tne akas'eXo wrote:Lele, nu ramane invizibilitatea ca zici tu.
Si apoi cu jbe_warn si fie si jbe_nomic.
Si cat despre inviz. Sa nu fie scoasa, treaba voastra..

Sunt bune toate mai putin cea cu armura la invizibilitate
=]]
=]]