25->26.01.2014
25->26.01.2014
25->26.01.2014
Numaratoare la FD, la 0:00 skinul se transforma la loc in T normal iar T pot omora CT din nou. Pt asta am adaugat ca FD sa nu poata ridica arma in timp ce e FD. incomplet
Sistem de warnuri pt CT, jbe_nomic lasat pt admini, slot primesc jbe_advert "reason "incomplet
Non-jean pot vorbi la Freeday, Zile speciale atat cat si cand nu mai exista un jean setat(a murit, e inceput de runda ETC) incomplet
Update /preturi , imbunatatit putin informarea in legatura cu sistemul de donare. incomplet
Optiune "Lasa tero sa decida" pt daysmenu la CT. incomplet
Loto aleatoriu de 2 ori / mapa. incomplet
Oricum deja stiu ca vreo jumate din chestii n-o sa le termin la timp, nici pt scoala nu invat mereu, da mai sa fac pt server chestii.
Numaratoare la FD, la 0:00 skinul se transforma la loc in T normal iar T pot omora CT din nou. Pt asta am adaugat ca FD sa nu poata ridica arma in timp ce e FD. incomplet
Sistem de warnuri pt CT, jbe_nomic lasat pt admini, slot primesc jbe_advert "reason "incomplet
Non-jean pot vorbi la Freeday, Zile speciale atat cat si cand nu mai exista un jean setat(a murit, e inceput de runda ETC) incomplet
Update /preturi , imbunatatit putin informarea in legatura cu sistemul de donare. incomplet
Optiune "Lasa tero sa decida" pt daysmenu la CT. incomplet
Loto aleatoriu de 2 ori / mapa. incomplet
Oricum deja stiu ca vreo jumate din chestii n-o sa le termin la timp, nici pt scoala nu invat mereu, da mai sa fac pt server chestii.
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
Re: 25->26.01.2014
Si daca e doar un slot online si ct nu are microfon, il lasa 3 runde? Si daca intra din nou cu bug si tot asa.. ? 
Cine a zis ca poti da 1 avertisment pe runda?Darius. wrote:Si daca e doar un slot online si ct nu are microfon, il lasa 3 runde? Si daca intra din nou cu bug si tot asa.. ?

pai asa gandeste el, m-am obisnuit deja cu astia care mereu au ceva impotriva0nLy wrote:Cine a zis ca poti da 1 avertisment pe runda?Darius. wrote:Si daca e doar un slot online si ct nu are microfon, il lasa 3 runde? Si daca intra din nou cu bug si tot asa.. ?
o sa vad si ce fac cu bugul de la meniu
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
Sa mor eu ma, nu inteleg de ce te superi, am avut o nelamurire... doamne feri, defapt ideile tale mi se par geniale am avut o nelamurire atata tot...asa te superi zici ca te-as fii injurat de mama sau ceva... pfffCarnacior wrote:pai asa gandeste el, m-am obisnuit deja cu astia care mereu au ceva impotriva0nLy wrote:Cine a zis ca poti da 1 avertisment pe runda?Darius. wrote:Si daca e doar un slot online si ct nu are microfon, il lasa 3 runde? Si daca intra din nou cu bug si tot asa.. ?
o sa vad si ce fac cu bugul de la meniu
Legat de faza cu loto, o sa fie cazuri in care nu vor fi suficienti playeri pe server (minim 10) si vor pierde creditele bagate

creditele teoretic nu se pierd atata timp cat tu ramai online, dar intr-adevar voi schimba putin modul in care functioneaza, anume dupa 3 runde in care nu s-au inscris destui se restituie creditele la cei online, sau se castiga potul care s-a strans deja, nu stiu, spuneti voi cum credeti?0nLy wrote:Legat de faza cu loto, o sa fie cazuri in care nu vor fi suficienti playeri pe server (minim 10) si vor pierde creditele bagate
o alta chestie care tre s-o rezolv e sa nu mai scada numarul de inscrisi daca iese unul de pe server, eu ma gandeam doar sa fie potul minim 200 nu sa fie 10 jucatori care joaca online, dar asta se rezolva usor
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
Eu ma refeream ca se pierd creditele cand se schimba mapa..oricum e buna ideea cu pot-ul sau ai putea face cumva o formula de calcul in functie de cati jucatori sunt online

eu asi zice cum ai spus si tu carnacior dupa 3 runde potul cat se aduna sal castige cineva..