Se cauta 2 owneri

Daniel 1337

Re: Se cauta 2 owneri

Post by Daniel 1337 »

0nLy wrote:
Cata^ wrote:Imi pare rau 0nLy ca ai plecat
Inca n-am plecat, intentionez sa (curand). De ce? O sa fac un topic separat de bb, hai sa nu facem aici spam ce ziceti?

Carnacior, eu zic sa alegi dintre cei 4 daca vor. Daniel nu are ce cauta owner dupa parerea mea (fara suparare).
Il propun pe [21] eu ,si ca o paranteza de ce nu as putea primi o sansa momentan ?(fara nici o suparare ,doar de curiozitate) :)
Last edited by Daniel 1337 on 08 Nov 2015 13:12, edited 1 time in total.
Mike.

Post by Mike. »

sa fim seriosi, putini pot sa isi asume responsabilitatea asta...

macar alege pe cineva 18+, si nu, nu ma auto-propun in niciun caz.
Image
Panta

Post by Panta »

Daca nu se va gasi nici un owner capabil sa tina sv mai departe. Oricand am sa ma ofer, dar cu conditia de a mai avea un ajutor, asa cum si eu am ajutat pe only si carnat pana acum.

Ca si propunere de owneri, din persoanele in care am avut incredere pana acum, ar fi:

Dan, Google, exo, mike, crs, [21] ( player bun, de treaba si matur), GaB! ( mi-a propus mie ca ar fi bun ca ajutor)

Desi apar 2 probleme aici. Eu, google, gabi, toti lucram, iar asta ar fi un mic dezavantaj.

Eu nu am mai fost activ pe server de multa vreme, din motive de popularitate, si playeri multi imaturi. Playerii vechi si ok, au cam cedat si ei.

Nu prea as vrea sa propun pe altcineva ca owner din motive ca asta nu e o "munca" usoara si o lauda. Da, ai "putere" si poti face ce vrei, dar luati aminte ca orice greseala sau abuz faceti, carnat va afla si ati zburat din grad.

Stiu ca multi spuneti de mine din cate am observat. Dar eu nu ma ofer 100% pentru ca nu vreau sa dezamagesc in caz ca nu pot sa impart timpul. Eu am incredere in persoanele propuse de mine. Dar oricand sunt la dispozitie sa va ajut cu sfaturi, ajutor pe forum etc. Asa cum am fost de fel pana sa fiu inactiv.

Pacat ca a renuntat only, dar are si el motivele lui :)
Image
LiKe

Post by LiKe »

Știm Panta,e greu dar dacă-i avea inca un ajutor gen exo.. Cred ca ați face o echipa foarte buna dar problema se pune pe timp,tu lucrezi el lucrează oricum sper ca viritori owneri sa facă treaba buna,nu ca 0nly n-ar fi făcut oricum il admir pentru tot ce a făcut si chiar îmi pare rău ca s-a lăsat
Dan

Post by Dan »

Panta wrote:Daca nu se va gasi nici un owner capabil sa tina sv mai departe. Oricand am sa ma ofer, dar cu conditia de a mai avea un ajutor, asa cum si eu am ajutat pe only si carnat pana acum..
Eu unu personal accept sa fiu owner, daca o sa am ajutor pe panta sau pe cineva la fel de capabil ca el desigur,in schimb o sa trec si eu prin dificultati pana o sa invat toata treaba cu "ownerul" dar sunt sigur ca o sa ma descurc.
cRs

Post by cRs »

Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa se aleaga dintre cei cu gradul god care au dat dovada de perseverenta si de incredere de atata timp, nu ca as fi impotriva celorlalti care si-au exprimat dorinta sincer si sunt destul de maturi si responsabili de a-si putea asuma aceasta responsabilitate ii sustin in totalitate....

Dupa cum a zis si Mike ar fi bine dintre cei 18+..deoarece ei au o viziune mai buna a ceea ce se intampla si obiectivitatea e o trasatura foarte importanta. Multumesc pentru increderea acordata dar inca mai sunt lucruri de dovedit..

As propune pe Panta si pe Dan,care deja si-au exprimat dorinta si sunt dispusi sa-si asume aceasta responsabilitate. Succes in procesul de selectie..

Valar Morghulis!
Blue Cs

Post by Blue Cs »

:pro: Panta
Image
Panta

Post by Panta »

EDIT:

Am ajuns la o concluzie. Si am decis sa ma auto propun pe mine ca owner, dar cu conditia sa am inca un ajutor. As putea sa ma ocup linistit de problemele mai mari ale serverului impreuna cu carnacior, avand si o anumita experienta datorita lui, iar celalalt sa se ocupe mai mult de cereri grad, ban, etc mai des ca mine. Desigur si eu pot face asta, dar doar in timpul pe care mi-l pot aloca.

Deci, daca si voi restul sunteti de acord, desigur si Only sa fie, atunci cu mare placere.
Image
[21]

Post by [21] »

Panta wrote:EDIT:

Am ajuns la o oncluzie. Si am decis sa ma auto propun pe mine ca owner, dar cu conditia sa am inca un ajutor. As putea sa ma ocup linistit de problemele mai mari ale serverului impreuna cu carnacior, avand si o anumita experienta datorita lui, iar celalalt sa se ocupe mai mult de cereri grad, ban, etc mai des ca mine. Desigur si eu pot face asta, dar doar in timpul pe care mi-l pot aloca.

Deci, daca si voi restul sunteti de acord, desigur si Only sa fie, atunci cu mare placere.
Eu sunt de acord cu ce zici tu, daca Dan se ofera e ok te pot ajuta si eu daca vrei , am experienta, acum este alegerea lui Carnacior.
LiKe

Post by LiKe »

Panta wrote:EDIT:

Am ajuns la o oncluzie. Si am decis sa ma auto propun pe mine ca owner, dar cu conditia sa am inca un ajutor. As putea sa ma ocup linistit de problemele mai mari ale serverului impreuna cu carnacior, avand si o anumita experienta datorita lui, iar celalalt sa se ocupe mai mult de cereri grad, ban, etc mai des ca mine. Desigur si eu pot face asta, dar doar in timpul pe care mi-l pot aloca.

:pro: oricum ari fi fost ești cel mai in măsură sa Devi owner împreună cu un ajutător (camarad)
Locked