Se cauta 2 owneri

Carnacior

Se cauta 2 owneri

Post by Carnacior »

Din motive personale, 0nly a decis sa renunte la aceasta functie. E de inteles oarecum, ca serverul asta este munca continua (aproape)fara rasplata.

Doresc 2 owneri care sa se ocupe exclusiv de forum / staff, adica functiile lui 0nly.
Pentru treaba asta, va rog sa va asigurati ca aveti macar o ora pe zi pentru a trece prin sectiunile forumului, sa va ocupati de cereri cel mai important.

Treaba asta, serverul asta asa cum e, nu o sa mai ramana mult timp asa. Am observat deja ca incepe sa scada ca si popularitate, si in acelasi timp scade si calitatea jucatorilor. Au trecut de mult vremurile in care ma interesa in principal sa fie plin serverul, acum ce ma intereseaza este sa fie un mediu distractiv de socializare, deci aceste persoane care vor deveni owneri trebuie sa imparta aceeasi mentalitate, si sa actioneze la fel cum actionez eu sau only: complet obiectiv si in interesul jucatorilor.

Pentru ca sunt persoane care au dat dovada de incredere de-a lungul timpului, sunt persoane mature si apartin acestei comunitati de multa vreme, personajele exo, Panta, Dan si Google au primul cuvant. Daca doi dintre ei se ofera, perfect. Daca mai multi se ofera, vom organiza un vot. Daca nu se ofera decat unul sau niciunul, voi alege din restul staffului.

Multumesc de atentie, si desigur multumesc si lui 0nly pentru tot efortul si timpul petrecut cu noi.

Voi lasa termen 7 zile pentru cei de mai sus sa se gandeasca, dupa care fie isi vor primi functia fie se va incepe procesul de selectie.

ps:: si pentru ei, si pentru alti potentiali participanti:
Va rog sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca privilegiul de a fi "atotputernic", de a alege adminii s.a.m.d NU MERITA NICI PE APROAPE munca pe care o veti depune. Spun asta pentru ca stiu ca vor aparea multi care se doresc owner pentru putere, pentru privilegii, dar fata-n fata cu responsabilitatea vor ceda. Au mai fost owneri dinastia pe acest server, acum multi ani de zile, dar au fost. Eu doar am avut noroc cu Skyfall si 0nly. Ganditi-va bine daca doriti aceasta pozitie pentru ca este mult de munca fara rasplata.

ps2:: pentru cei care se apropie de varsta la care incepeti sa lucrati, sau sunt deja acolo, aceasta munca se poate trece foarte simplu la CV si ofer referinte tuturor celor care au facut / vor face parte din staff. Probabil ca in romania nu valoreaza foarte mult, dar oriunde altundeva da.
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Daniel 1337

Re: Se cauta 2 owneri

Post by Daniel 1337 »

Salut, stiu ca ce din GOD au prioritate dar daca se poate as dori sa administrez serverul,am avut Moderator inainte(nu am putut sa mai tin pasul cu serverul in acele momente deoarece am avut ceva restante si a trebuit sa le rezolv) ,sunt membru si pe eXcs(fara reclama) din 2008 ,ma pricep de 7 ani la toate capitolele de AMXX si as vrea sa incerc sa te ajut :) PS : stiu ca tu cauti un owner cu varsta si experienta destul de mare (am 20ani).Pentru informatii suplimentare putem sa vorbim
Suzy

Post by Suzy »

Eu l-as propune pe Dan deoarece din cei mentionati mai sus,el este cel mai activ. dan
Image
Image
DeagLe [;x]

Post by DeagLe [;x] »

Sincer nu imi place idea ca only sa renunte dupa atat timp , dupa ce a ajutat serverul acesta cu foarte multe a fost responsabil a fost caterinca / distractie pe server / sunt 4 ani si nu cred ca trebuie sa renunte fara 0nLy owner serverul nu va mai fi la fel .
In conformitate il propun pe Panta deoarece este staff forum , este de mare incredere , se ocupa de server / forum ca un adevarat fondator ! Al doilea pe care vreau sa il pun este GoOgLe - responsabil / destept / foarte buni si cred ca se vor ocupa ! Eu sper ca si eXo sa aiba sansa la owner [ fondator ] deoarece era pe cs dar nu a durat mult si cred ca s-ar lasa repede , oricum este un bun god si cred ca se poate descurca cel putin eu am 14 ani si am un server de CS - iti dai seama ? ! serverul este 12/22 toata ziua . Am cunostiinde mari de AMXX chiar daca am 14 ani am inceput sa lucrez acum 2 ani de zile si sunt cat de cat bun !
DeagLe [;x]

Post by DeagLe [;x] »

Daniel 1337 wrote:Salut, stiu ca ce din GOD au prioritate dar daca se poate as dori sa administrez serverul,am avut Moderator inainte(nu am putut sa mai tin pasul cu serverul in acele momente deoarece am avut ceva restante si a trebuit sa le rezolv) ,sunt membru si pe eXcs(fara reclama) din 2008 ,ma pricep de 7 ani la toate capitolele de AMXX si as vrea sa incerc sa te ajut :) PS : stiu ca tu cauti un owner cu varsta si experienta destul de mare (am 20ani).Pentru informatii suplimentare putem sa vorbim
Inca ceva Daniel , ai merita si tu owner cu cateva mici conditii , nu mai fa freekill pe server sau injura membri ! 0nLy era matur la 20 de ani asa trebuie sa fii si tu ! :)

EDIT pentru Carnacior : Raspunde pe mess vreau sa vorbim si de o donatie si cateva chestii importante [ donatie VIP ]
Cutitar_Expert
Semi God
Semi God

Post by Cutitar_Expert »

Suzy wrote:Eu l-as propune pe Dan deoarece din cei mentionati mai sus,el este cel mai activ. dan
Si eu il propun Dan , cat si pe exo deoarece ei sunt activi pe srv. si sunt si destepti si nu fac abuz si sunt responsabili.
Cu toate astea daca nu vor , m-as oferi eu!
Si eu am exprienta de 1 an pe un srv. propriu.
+ ca voi ramane pe acest srv. mult timp si peste 1 an sau 2 pot ajuta si pe tine (Carnacior) cu imbunatatirea srv cu atat informatic cat si bancar.
Si il mai sustin si pe Daniel1337, are experienta
Last edited by Cutitar_Expert on 07 Nov 2015 11:58, edited 2 times in total.
Image Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Image
Military service active B-) :-BD
DeagLe [;x]

Post by DeagLe [;x] »

Cutitar_Expert wrote:
Suzy wrote:Eu l-as propune pe Dan deoarece din cei mentionati mai sus,el este cel mai activ. dan
Si eu il propun Dan , cat si pe exo deoarece ei sunt activi pe srv. si sunt si destepti si nu fac abuz si sunt responsabili.
Cu toate astea daca nu vor , m-as oferi eu!
Si eu am exprienta de 1 an pe un srv. propriu.
+ ca voi ramane pe acest srv. mult timp si peste 1 an sau 2 pot ajuta si pe tine (Carnacior) cu imbunatatirea srv cu atat informatic cat si bancar.
Abuzezi faci fk si alte tampeni :contra:
Cutitar_Expert
Semi God
Semi God

Post by Cutitar_Expert »

Eu ? De cand copilu fac fk? Doamne fereste, mai intra si tu pe jb =)) n-am mai auzit asa ceva. Cica fac fk =))
Si nu mai comenta aici ca asa iti vine ca aici vrea carnacior niste nominalizari pt. Owner.
Image Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Image
Military service active B-) :-BD
[21]

Post by [21] »

Salut, imi pare rau ca 0nLy renunta era un owner bun. Stiu ca cei cu gradul GOD au prioritate, dar daca ei nu vor accepta, eu ma ofer, am experinta AMXX am avut un server de Deathrun dar l-am inchis pentru ca nu puteam sa-l intretin singur. In legatura cu varsta am aproape 19 ani. Am fost moderator inainte pe server dar am luat downgrad din cauza ca am fost plecat o luna jumate din tara si nu am avut internet sa anunt. Daca este nevoie sa ajut la plata lunara a serverului nu se pune problema pot ajuta. Multumesc.
Jamaika

Post by Jamaika »

Şi eu îl propun pe Dan ,deoarece este un om matur ,activ ,amuzant şi cred că s-ar descurca foarte bine :D
Image
Locked