Eu impreuna cu anumiti playeri, o sa organizam un day frumos, fotbal. 4 jucatori + 1 portar pe mapa jb_mundial_ev.
PREMIU deocamdata 1000 CREDITE / ECHIPA !!! (o sa revin cu edit-uri in caz ca o sa primim donatii)
PREMIU pentru cel mai bun portar 100 credite ! PREMIU pentru cel mai bun marcator 100 credite ! Aceste premii sunt in plus fata de premiul castigat cu echipa !
REGULI:
ASA TREBUIE SA POSTATI !
Nume echipa:
Capitan:
Jucatori:
Portar:
Glow echipa:
Rezerva:
O SA JUCAM FINALE/SEMIFINALE !
FIECARE ECHIPA VA TREBUI SA DEA 50 CREDITE / ECHIPA PENTRU PARTICIPARE, PENTRU REZERVAREA JUCATORILOR !!! (Capitanul va aduna aceste credite, mai precis 10 credite de persoana)
ATENTIE ! DOAR CAPITANUL VA DA UN REPLY AICI ! FARA COMENTARII INUTILE ! PENTRU DETALII ASTEPT PM !!!
O sa jucam simplu, organizat. Portarul care este scris aici, doar el va sta in poarta ! Capitanul isi va organiza echipa si el va raspunde de jucatori !
Meciul o sa fie 3 goluri sau 2 minute ! In caz ca in acele 2 minute scorul va fi egal, se vor executa lovituri de departajare ! (penalty)
CEI CARE VOR STRICA JOCUL VOR PRIMI SLAY !!! Si n-ar fi rau sa NU se faca spam pe server si sa ascultati comenzile !
CEI CARE VOR SA AJUTE CU NISTE CREDITE LA ACEST DAY SUNT RUGATI SA-MI DEA PM PE FORUM !!!
FARA COMENTARII INUTILE, DOAR CAPITANII SA DEA REPLY !!! CINE NU RESPECTA CE AM ZIS AICI NU VA PARTICIPA !
In caz ca eu nu voi putea ajunge, voi nominaliza 1-2 playeri capabili si seriosi care sa poata tina acest day in locul meu !
DAY-UL VA AVEA LOC MAINE(29.11.2015) INTRE ORELE 12.00 - 13.00 !!!
VA PUTETI INSCRIE LA DAY PANA MAINE (29.11.2015) la ora 11.00 !!!
CEL MAI BUN SA CASTIGE !!!
EDIT 1: PREMIU MARIT LA 5k CREDITS (5000credite) ! Multumim celor care au donat: Crs, 21, suzy, codbreaker, cata, bug-mafia, black-burn, gabor, dan etc
GRABITI-VA SA VA FACETI ECHIPA !
CU AJUTORUL LUI SUZY, S-AR PUTEA SA AVEM SI O FILMARE FRUMOASA !
LA DAY, POATE PARTICIPA ORICINE ! DAR CEI CARE NU S-AU INSCRIS AICI NU POT ALEGE JUCATORI DIN ECHIPA INSCRISA !
EDIT 2: S-A PRELUNGIT TIMPUL INSCRIERILOR ! MAI AVETI TIMP PANA LA 11.20 ! CEI CARE NU S-AU INSCRIS ISI VOR ALEGE DIN PLAYERII RAMASI (NEREZERVATI) !
S-AU MARIT SI PREMIILE PENTRU: cel mai bun marcator (150 cr) si cel mai bun portar (150 cr)