Iti place fotbalul sau pur si simplu vrei credite?Daca raspunsul la una din aceste intrebari este DA,ei bine,aici e locul tau.
Eu,alaturi de Dan vrem sa facem un eveniment cu premii mult mai mari decat au fost in trecut.
Ce trebuie sa faci pentru a participa?Pai,e foarte simplu.Deoarece fotbalul este un joc de echipa,trebuie sa fi membru al uneia sau sa-ti intemeiezi chiar tu propria echipa,aceasta fiind constituita din 4 jucatori+1 portar si un jucator de rezerva in caz ca cineva are vreo problema si nu poate sa apara.
Model de inscriere:
Numele Echipei:
Capitanul :
Echipa:
Portar:
Rezerve:
Formatia:
Inscrierile se fac intr-un reply mai jos,nu in alt topic,altfel nu se iau in considerare.

1.Atunci cand iti intemeiezi o echipa,asigura-te ca cei care i-ai inscris in echipa ta sunt de acord.Nu vreau panarama de genu: ah,dar nu vreau sa joc cu tine sau "cine pula mea ti-a dat voie sa ma bagi",capiche? De asemenea,ii rog pe owneri sa aplice sanctiuni celor care comenteaza aiurea in topic.
2.Participantii vor fi DOAR cei de la echipa T.Cei care sunt la CT NU AU VOIE sa participe la eveniment.
3.Daca unul din jucatori nu poate veni,atunci el va fi inlocuit cu o rezerva si i se va lua dreptul de a primi creditele in cazul in care echipa respectivului iese castigatoare.
4.In cazul in care un jucator iese de pe server sau isi da kill numai ca sa strice jocul,va fi sanctionat.De asemenea,cei care intra la CT vor fi scosi pe durata evenimentului.
5.Meciurile vor fi jucate pe mapa jb_mundial_ev.
6.Cei ce nu respecta aceste reguli,vor fi dati afara din competitie sau chiar sanctionati cu ban,gag,etc. asa ca,rog seriozitate pentru ca,atat eu,cat si Dan vrem sa iasa ceva frumos,fara tiganie.
7.Evenimentul va avea loc la ora 12 noaptea,pe 20.07.2016,iar in cazul in care intervine ceva,se va amana pana pe 21.07.2016.
8.DOAR cei ce au numele rezervat vor primii credite.Daca in momentul in care se acorda premiile,un membru al echipei nu are numele rezervat,atunci partea acelui membru va fi impartita in mod egal coechipierilor sai.
Echipa castigatoare va primii:
-20000 de credite,bugetul echipei(adica 5000 de caciula pentru toti ce AU fost prezenti si au jucat.)
-un salariu de 1000 credite pe saptamana timp de o luna.
Premiile individuale:
-cel mai bun portar: 1000 credite
-golgheter:1000 credite
-cel mai bun pasator: 1000 credite