Event fotbal
Event fotbal
Event anulat din cauza la jupanu.
:<
Last edited by TheSkill on 30 Jul 2016 23:24, edited 2 times in total.

Re: Event fotbal
1.Ai copiat totuk cum scria acolo si ai lasat la ora 12 noaptea si pe 20 luna asta(chiar daca ai scris tu la ps).
2.Nu cred ca ai vorbit cu Dan pentru acest event,so iar ai luat totul cum scrie.
3.Nu puteai sa faci ceva original...
2.Nu cred ca ai vorbit cu Dan pentru acest event,so iar ai luat totul cum scrie.
Vai scuza-ma printeso, daca nu iti place nu mai comenta nu te obliga nimeni sa te inscri la event.Jupanu wrote:1.Ai copiat totuk cum scria acolo si ai lasat la ora 12 noaptea si pe 20 luna asta(chiar daca ai scris tu la ps).

Am spus doar ca mi se pare penibil ca nu poti face ceva original,dar tu deja daca ma iei cu cacaturi de genul asta este clar...
Aptina-te daca nu iti place nu am nevoie de parerile voastre oke? Eu incerc sa fac ceva distractiv sa nu mai fie plictiseala aia. Dane poti sa stergi eventu nu mai fac nimic, nu se merita deoarece sunt luat peste picior.Jupanu wrote:Am spus doar ca mi se pare penibil ca nu poti face ceva original,dar tu deja daca ma iei cu cacaturi de genul asta este clar...

esti prost.TheSkill wrote:Aptina-te daca nu iti place nu am nevoie de parerile voastre oke? Eu incerc sa fac ceva distractiv sa nu mai fie plictiseala aia. Dane poti sa stergi eventu nu mai fac nimic, nu se merita deoarece sunt luat peste picior.Jupanu wrote:Am spus doar ca mi se pare penibil ca nu poti face ceva original,dar tu deja daca ma iei cu cacaturi de genul asta este clar...
https://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
nu inteleg de ce mai comentezi, mersi frumos.Sprite wrote:esti prost.TheSkill wrote:Aptina-te daca nu iti place nu am nevoie de parerile voastre oke? Eu incerc sa fac ceva distractiv sa nu mai fie plictiseala aia. Dane poti sa stergi eventu nu mai fac nimic, nu se merita deoarece sunt luat peste picior.Jupanu wrote:Am spus doar ca mi se pare penibil ca nu poti face ceva original,dar tu deja daca ma iei cu cacaturi de genul asta este clar...