Am nevoie de puțin ajutor.

Orice legat de calculatoare, telefoane, software, hardware etc
Locked
juzzer

Am nevoie de puțin ajutor.

Post by juzzer »

Ok, deci, eu am Windows 8.1 pro pe laptop, și vreau sa ma reapuc sa joc pe B zone.. Dar problema e ca am încercat sa instalez orice versiune de cs, inclusiv versiunea făcută pentru Windows 8/8.1 dar degeaba, când apăs pe shortcut nu se deschide. Help? :))
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Re: Am nevoie de puțin ajutor.

Post by Jupanu »

Incearca Steam :))
Image
Image
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Poti incerca sa bagi alt windows ( 7 sau daca poti 10) ca pe astea s-ar putea sa mearga mai bine.
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Jupanu »

Reinstaleaza windowsul.

P.S. daca nu merge mai reinstaleaza-l odata
Image
Image
Tymo PC

Post by Tymo PC »

Problema pentru care unele aplicații merg pe Windows 7 dar nu și pe Windows 8 este diferența batch-ului.
Caută locația jocului și caută fișierul batch. Sper că îl poți găsi, dacă nu îl găsești fa ce au spus tarfele mele. Dacă îl găsești dai open, dacă merge gg. Dacă nu dai open cu Notepad și caută "version_loader" taie ce cifra urmează și scrie 8.1. Dacă nu găsești acel lucru sau nu funcționează dupa. Poți suge pula până convingi pe cineva să ti-l faca.

Știu cum să îl fac pt ca am patit.
Pot sa fac laba cu trei maini si sa joc maincreft. Matematica ma excita. Am luat 9 in teza la mate pentru ca i-am dat un pachet de cafea la Doamna. Joc publice cu Jupanu pe cs:go si ne luam bataie.
Panta

Post by Panta »

Incearca sa intri de mai multe ori la rand. Si mie uneori imi intra abia dupa a 5-a incercare.
Image
Locked