Propunere VIP
Propunere VIP
Propun sa se scoata vip-ul sau sa numai fie atat de op, pentru ca daca iti iei speed si jet, ct moare instant, sau mai ales pe assault daca are cineva vip nu se joaca toata mapa pentru ca vine cu jet si speed pe sus si omoara ct instant.
Mie mi se pare o proste vip-ul, hai, pentru cei care au donat sa mai ramana cat mai au, dar dupa sa se scoata.
Mie mi se pare o proste vip-ul, hai, pentru cei care au donat sa mai ramana cat mai au, dar dupa sa se scoata.

Stiu ca se vorbea ceva de scazutul dmg-ului la ranga,dar de altele nu.In orice caz
pentru a-i face pe vipi mai slabi
pentru a-i face pe vipi mai slabi

Re: Propunere VIP
LiKe wrote:mi se duce vipul
) sa se reduca puterea.

,nu doar ca eu am vip ,dar si daca s-ar scoate alea si-ar pierde tot farmecul si donatiile ajuta si sv-ul..edit : S-a mai propus viewtopic.php?f=23&t=6451
Va fii modificat cred, puteti lua toti vip nu este scump daca 20 de lei vi se pare scump e nasol pentru voi - Daniel 1337
Doar sa se reduca HP la zombie VIP in rest nu am nimic cu cei cu VIP.
25k HP este o prostie mare ,tragem tot serverul dintr-un tunel doar in cap si Zombie VIP nu are nici o treaba, abea daca ii luam intre 5k-10k. +are gravity si speed.
Eu stau sa zicem 30 secunde sa fac KZ ,ala vine in 2 secunde ma omoara
25k HP este o prostie mare ,tragem tot serverul dintr-un tunel doar in cap si Zombie VIP nu are nici o treaba, abea daca ii luam intre 5k-10k. +are gravity si speed.
Eu stau sa zicem 30 secunde sa fac KZ ,ala vine in 2 secunde ma omoara
- johnnyhelll
No money => no V.I.PLa zombie scoateti 5k hp. In rest vip-ul e ok. Pentru asta e facut... Aveti si voi grija la ei.

nu te supara , dar ''op-ul'' costa bani , cred ca e meritat .

''Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende!''
https://www.youtube.com/watch?v=LZDJUTYDiq8