Interdictie CT

Aici sunt propunerile acceptate care n-au fost inca aplicate.
Locked
Gabriel17

Interdictie CT

Post by Gabriel17 »

Stim cu totii ca de multe ori, la CT intra numai soparle. Ba sa faca misto, ba sa urle in microfon, ba sa faca pe toate animalele, ceea ce e deranjand pentru toti.
Propun ca in loc de ban (sa pierdem playeri), sa primeasca o INTERDICTIE CT. Mai exact, sa fie un topic, in care acolo se va putea face un fel de "reclamatie" in care cu ajutorul unui demo si martori, sa reclame un anumit Player. Iar dupa caz, sa se accorde 1av, interdictie cateva zile, iar daca continua, ban.
E putin mai complicat, insa asa am putea scapa de retardatii care intra la CT sa faca ca toate animalele. Poate intr-un moment nu e admin on.. playerii nu trebuie sa suporte. Bineinteles.. daca face o gluma sau cv de genu asta e alta treaba. Dar nu cred ca ii convine nimanui sa faca unu ca toate aratarile.

Astept PRO / CONTRA !
:bulangiu:
[21]

Re: Interdictie CT

Post by [21] »

:pro: O propunere buna, kaNe o sa fie cap de lista :bitch:
Suzy

Post by Suzy »

:pro: Si cred ca este cu dedicatie topic-ul asta :bitch:

Dar vazusem prin arhive,o propunere prin care sa fie o comanda ca un player sa numai intre ct pe o anumita perioada,aleasa de admin-ul ce a aplicat comanda respectiva.
Image
Image
Gabii

Post by Gabii »

:pro: , sa fi comanda data de admin gen
Panta

Post by Panta »

fara comanda, pt ca se trezesc alti admini idioti sa abuzeze de ea pt orice player.

Am sa tin minte propunerea, si am sa ma gandesc la o varianta pt forum unde sa apara reclamatii de genul.

:T.C:
Image
Locked