0nLy fi [color=#FF0000]FI atent [/color]

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Sc0oBy

0nLy fi [color=#FF0000]FI atent [/color]

Post by Sc0oBy »

1:eu zic sa mearga bhop e mai frumos sa scoti stats ala ca eu vreau top10 sa ajung
2:la night sa sau la ori ce days sa dea 2 arme prin alegerea servarului poate pica de ex:ak47 si scout
3:la shop sa fie de 2 ori nu e bine o data inafara de vip ar trebui ca aia au apoape de toate
4:la ranga sa poti sa o arunci daca zice Jean zic ca e mai friumos
5:Creditele sa putem face mai usor la 160000$ =1credit nui mai bine ???
6:nush daca sti dar eu am jucat si cu BGS pe servar-ul lui de jb.******.ro dar e inchis dar cred ca am putea lua chestia aia cu desenatu un bind daca vrei sati dau un servar ca sa vezi ce zic imi dai in pm ca nu vreau sa fac reclama
7:PENTRU Adminieu nu prea vad admini on dc ??? eu zic ca ar trebui sa mai scazi si tu din slot din admini din ori ce ca sunt 50 de slot si 3 admin
8:la freeday dc iti ia armele ??? mie nu imi place daca ne vede ca intram la arme ne omora si daca nu ne vede ni se ia armele la 00:00 nu imi place Asta a fost to ms pt ca mati acultat si astept propuneri
BmX

Re: 0nLy fi [color=#FF0000]FI atent [/color]

Post by BmX »

e misto aia cu ranga dar celelalte sunt nasoale.
BmX[D;] JB.B-ZONE.RO
IonutbunHD

Post by IonutbunHD »

O gramada de kktuei si 2-3 chiesti interesante :D .Nush,Carnacior stie multe chiesti nu trebuie sa intre pe un server sa isi dea seama despre ce VORBESTI.
Image

Image
Carnacior

Post by Carnacior »

IonutbunHD wrote:O gramada de kktuei si 2-3 chiesti interesante :D .Nush,Carnacior stie multe chiesti nu trebuie sa intre pe un server sa isi dea seama despre ce VORBESTI.
https://forums.alliedmods.net/showthrea ... 01?t=56301 despre asta e vorba

bhop nici gand
la chestia cu arma random, chiar nu-i o idee asa rea, o arma buna si una de cacat, i-ar face pe oameni sa mai stea "impreuna" in caz ca le pica scouturi, le-ar mai da sanse la crawleri pe harti cu tunel
cumparat de 2 ori nu
ranga aruncabila nu, pentru ca asta ar insemna sa pice si cand mori
$ nu mai exista, in caz ca n-ai vazut acolo arata cate credite ai

admini n-am ce sa fac
sunt constient ca nu sunt destui admini activi
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Joker

Post by Joker »

Invata sa scrii in pula mea

Numa numaru 2 imi suna interesant, restu sunt cacaturi si faza cu adminii da, sunt numa sloteri on si pe server e un pic cam haos ca ei nu se ocupa de server asa cum se ocupa cei de la Administrator in sus, dapoi duceti-va in pula mea, oricum nu avem ce face, ei fac 1 ora poate si aia afk pe zi si au scapat nu primesc remove pentru inct. ceea ce mi se pare cacat

Si vezi ca ai facut reclama MA BATE TAICAMIO CU CUREAUA
Image
Panta

Post by Panta »

Singura chestie ar fi aia cu armele, cum zice carnat. In rest totul a fost schimbat sau implementat cu un scop. Nu ar trebui modificate.

Data viitoare nu mai fa reclama chit ca acel server e inchis.
Image
Locked