Tu vrei sa transformi sv-ul asta in unu de War3?Distrikt05 wrote:TheMaster69 wrote:Propun adaugarea a mai multora day-uri pentru ca doar gun day si nigh sunt prea des folosite si devine naspa sa fie ele apropape tot timpu :
1 Grenade day : Sa fie ca la gun day numai ca in loc de arme sunt grenazi iar de exemplu un t dca intra in raza grenazi de la un ct sa moara.
2 Box day : Toti T trebuie sa se bata intre ei fara a putea accesa hp din shop sau din acele chesti din camera din arme de dau hp)) Cine se ascunde mai bn sau se bate mai bn va castiga runda si o anumita suma de credite... + Ar fi smecher ca in acel day toti t sa aiba manuse de box
.
3 Gangster day : De exemplu daca sutn 10 t 5 (vor avea automat glow red ) iar ceilalti 5 (automat glow blue ) si sa aiba toti o anumtia arma si cei cu glow rosu sa se bata cu cei cu glow blue iar 'clanul' castigator sa castige o anumita suma de cretide .
4 Joker Day : Un ct (nu neaparat aleatoriu ) sa se transforme in Joker avand urmatoarele 'puteri' : sa fie invinzibil daca nu misca,transpartent daca se misca,viteza mare,gravitate , hp mare, iar scopu lui e sa omoare toti ct si toti t , iar cine il omoara pe Joker sa castige o anumita suma de bani.
-Cred ca aceste day-uri ar duce la o dezvoltare in bine a servarului . :fuckyea:
Acum sunt curios de unde ai luat tu day-urile, de pe ce forum . Ca presupun ca nu le-ai inventat tu .
Într-adevăr nu sunt inventate de mine dar nu le-am copiat de pe un forum ci mi de aduc aminte de pe niste comunitate de JB foarte populate pentru ca jucam jb si cand eram mai mic. Si ulti nu am mai vazuto pe nici o comunitate deci da ultimu day e inventat de mine.