Propun sa se adauge o categorie superiara VIP-urilor. Un fel de level up from base VIP.
1. VIP - pret initial
2. ULTRA VIP - pret modificat
Si desigur ca multe se pot dezvolta de aici. Carnacior ar trebui sa stie.
VIP SPEACIAL
- Cutitar_Expert
- Semi God

Re: VIP SPEACIAL
Nu cred ca e nevoie
aceasta este parerea mea.
aceasta este parerea mea.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
Eventual vipul de acum sa fie uber vip sau ceva,ca e prea OP,dar suna ok sa se bage un vip mai "slabut" 

Eu zic ca treaba asta cu VIP-ul mai slabut merge pentru ca VIP-ul de acuma e prea puternic.
Daca o sa se bage aceasta treaba , VIP-ul sa nu mai coste 4 euro , zic eu , ci sa coste in jur de 6 euro
Si VIP-ul slabut sa coste 3 euro.
Daca o sa se bage aceasta treaba , VIP-ul sa nu mai coste 4 euro , zic eu , ci sa coste in jur de 6 euro
Si VIP-ul slabut sa coste 3 euro.

• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
- Krypton******
- Bautor autorizat

vip-ul de acum este mai mult decat super...adica plm nu vedeti ca 5 ct nu fac fata la unu cu vip ce vreti mai bun? noh...parerea mea

- DarKofDeaD
:Contra: nu imi convine frate, eu dau un ban pt vip, si dupaia sa ma trezesc ca nu mai am ranga, acces la shop de 2 ori etc. Nu sunt asa multe beneficii totusi, sa ne simtim si noi bine ca am cumparat ceva. Apoi daca e asa dam 4-5 euro pt 2 grenazi, care costa in shop 5 credite.
Daca ar fi diferenta aia de vip, logic ca toti vor cumpara vip ala mai scump pt ca vor sa aiba "puterea"
Neah, e bun asa. Dar voi vorbi cu carnat sa faca ceva cu vipul asta , pt ca e prea puternic, cel putin sa modifice dmg la ranga sau ceva.
:T.C:
Neah, e bun asa. Dar voi vorbi cu carnat sa faca ceva cu vipul asta , pt ca e prea puternic, cel putin sa modifice dmg la ranga sau ceva.
:T.C: