Mda
Aici ii dau dreptate lui 21,că sunt in + aici.
Se poate juca si fara slot , asta e.
M-am săturat să mi -se facă observatie tot timpu...
Chiar dacă nu am făcut nimic, gasesc ”iei” o solutie să imi facă reclamatie sau ceva de gen...
Nu cred ca meriti remove deoarece te descurci + esti activ si un baiat de treaba si nu faci propunere pt astaLeo wrote:Eu propun ca slotul meu să fie luat,deoarece daca fac ceva gresit incep toti să sară cu gura...
Mdaasa oameni...
Chiar dacă nu am făcut nimic, gasesc ”iei” o solutie să imi facă reclamatie sau ceva de gen...

Multumesc pentru apreciere frate dar nu vezi cum sunt unii playeri,fac ceva gresit sar repede cu reclamatii pe forum toate alea.Gummy [;x] wrote:Nu cred ca meriti remove deoarece te descurci + esti activ si un baiat de treaba si nu faci propunere pt astaLeo wrote:Eu propun ca slotul meu să fie luat,deoarece daca fac ceva gresit incep toti să sară cu gura...
Mdaasa oameni...
Eu te sfatuiesc sa te seriotizezi daca ti se pare ceva suspect fac intai un demo prin comanda " record test /etc " si pe urma aplici comanda pe player , ca sa vezi demo-ul scrie in consola playdemo [nume demo] , si eu de acum voi fi un player activ si "cuminte" pentru a ajunge ce am fost pe server [ Slot ] si pe urma chiar [ Admin ]Gabriel17 wrote:ce-a fost asta ? ma prefac ca nu am vazut-o.
dai dovada de slabiciune. esti un player activ, in schimb cu destul de multe minusuri. in locul tau as termina cu prostiile si m-as ambitiona.