propunere staff

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Gabriel17

propunere staff

Post by Gabriel17 »

Am tot observat in ultimul timp ca apar "sute" de reclamatii.. unele mai jeg ca altele.. si mi-a venit o idee.. tot vin sarbatorile alea alea, hai sa fim mai BUNI ! :bitch:

Propun in felul urmator: Propun ca pe forum sa se faca o sectiune numita "adminul lunii". In ce consta ? Pai, spre ex in luna decembrie, adminul care nu are nici o reclamatie, sau nu a facut nimic rau sau orice altceva (de preferat prin VOT sa se faca asta si NU pe prietenii ! ), sa aibe un beneficiu luna viitoare (respectiv ianuarie din ex). Un beneficiu poate fi un -warn sau 1000 cr.. sau poate sa faca nu stiu ce luna viit.. sau reducere la vip sau plm sunt multe chestii, intelegeti voi.
P.S. si slot-urile pot "participa"

Ce spuneti ? eu zic ca e super ok. asa am putea ambitiona playerii si i-am putea rasplati pe cei mai buni !
Nu cred ca ar fi asa greu..

ASTEPT PRO / CONTRA + MOTIV BINE INTEMEIAT !:)

EDIT 1: Putem adauga si asta: adminul care a iesit 3 luni la rand adminul lunii sa primeasca ceva bonus.
Last edited by Gabriel17 on 11 Dec 2016 14:16, edited 1 time in total.
:bulangiu:
Suzy

Re: propunere staff

Post by Suzy »

Reducere pentru VIP la admini exista deja.Cat despre celelalte,eu zic ca e ok pentru un admin care a gresit si a luat warn sa se revanseze. :pro:
Image
Image
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Jupanu »

Pro.Bendeac s-ar cumintii pe loc
Image
Image
Panta