Propunere de day!

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Darius.

Re: Propunere de day!

Post by Darius. »

Cosm[1]n wrote:Daca vreti eu o sa donez pentru fiecare day sa propunere care imi vine. Daca tre donez si pt asta. Cred ca as ajuta cu cv.

Ma gandesc la 1 euro pe propunere si sa te sfatuesti cu carnacior sau 0nLy pentru propunere de ex: sa mai adaugi cv.

Si sa se aprobe, normal. Ce ziceti??
Ahahahahhaahhahah amuzantule
Nu tre sa platesti nimic pentru asta ;) Carnacior doar le scripteaza nu "cumpara" chestii pentru a o face ca sa zic asa da dca tot ai asa multi bani incat sa-i arunci pe dayuri poti plati admin :p jb.b-zone.ro sectiunea "buy admin"
Image
Image
Cosm[1]n
Locatie: England, Lincolnshire, Spalding, Station Street 22.

Post by Cosm[1]n »

Darius. wrote:
Cosm[1]n wrote:Daca vreti eu o sa donez pentru fiecare day sa propunere care imi vine. Daca tre donez si pt asta. Cred ca as ajuta cu cv.

Ma gandesc la 1 euro pe propunere si sa te sfatuesti cu carnacior sau 0nLy pentru propunere de ex: sa mai adaugi cv.

Nu tre sa platesti nimic pentru asta ;) Carnacior doar le scripteaza nu "cumpara" chestii pentru a o face ca sa zic asa da dca tot ai asa multi bani incat sa-i arunci pe dayuri poti plati admin :p jb.b-zone.ro sectiunea "buy admin"
Pai m-am gandit sa-mi cumpar admin dar sa si platesc pt day-uri si sugestii. De asta ce mai spui? Pt mine nu ar fi scump sa platesc 1 euro pt propunere. SA SE APROBE NUMAI LA MINE CHESTIA ASTA CU PLATIT PT DAY-URI! CE MAI SPUI??

As face un mare ajutor cred cu cati bani as dona si mi-ar si placea sa vad chestii propuse de mn pe sv, mai ales ca mi se pare ieftin. Adica 7 euro pt admin si 5 euro pt sugestii (vreo 3-2 day-uri in plus si alte comenzi in plus).
Image
Darius.

Post by Darius. »

Cosm[1]n wrote:
Darius. wrote:

Pai m-am gandit sa-mi cumpar admin dar sa si platesc pt day-uri si sugestii. De asta ce mai spui? Pt mine nu ar fi scump sa platesc 1 euro pt propunere. SA SE APROBE NUMAI LA MINE CHESTIA ASTA CU PLATIT PT DAY-URI! CE MAI SPUI??

As face un mare ajutor cred cu cati bani as dona si mi-ar si placea sa vad chestii propuse de mn pe sv, mai ales ca mi se pare ieftin. Adica 7 euro pt admin si 5 euro pt sugestii (vreo 3-2 day-uri in plus si alte comenzi in plus).
Nu mai spun nimic , vad ca esti retardat, nu intelegi ca nu tre sa platesti pentru dayuri? Daca eventual vrei sa donezi doar asa deampulea nu am nimic in potriva, faci cum vrei...
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Dar ar fii ceva ca Carnacior sa adauge in "buy admin" ceva de genul "dayul tau"... inventezi un day, ii dai un nume sii sa coste 1/2 $
Exemplu:
Nume day: invisible day
Reguli ct si ts: Toti ts sunt invisibili iar ct au gloanţe nelimitate, ts se misca foarte lent si ct foarte repede + gravity
Misiune: Toti ct trebuie sa omoare toti ts intr-un minut, ts trebuie sa fuga de ct si sa nu-i loveasca ca atunci ct isi va da seama ca e langa el si il va omor, aventual un ts poate omora un ct din 15 lovituri, zic 15 pentru ca sunt 24 ts contra 5 ct deci....

Ei bine asta a fost doar un exemplu... Carnacior va decide ce si cum!
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

serverul nu e masina de tiparit bani
propunerile sunt acceptate / implemetate gratuit, cu conditia ca ele sa fie bune si unice
in momentul asta nu cred ca mai lipseste un day unde jumatate din tero care sunt noobi sa intrebe "ce naiba facem"

mai bine-ti iei credite de banii aia
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Cosm[1]n
Locatie: England, Lincolnshire, Spalding, Station Street 22.

Post by Cosm[1]n »

Carnacior wrote:serverul nu e masina de tiparit bani
propunerile sunt acceptate / implemetate gratuit, cu conditia ca ele sa fie bune si unice
in momentul asta nu cred ca mai lipseste un day unde jumatate din tero care sunt noobi sa intrebe "ce naiba facem"

mai bine-ti iei credite de banii aia
Mno..asa...
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Nu cred ca ar fii bine sa donam!
contra
Image
Darius.

Post by Darius. »

Madalin*** wrote:Nu cred ca ar fii bine sa donam!
contra
Nu ai inteles absolut nimic din ce se intampla!
Image
Image
Locked