Propunere Acces server

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Darius.

Re: Propunere Acces server

Post by Darius. »

langos wrote:
Il sustin pe darius si pt ce a scris acolo , dar si ca viitor poet:))
ms :))
Image
Image
eXo

Post by eXo »

off : am spus ca vreau parerea lui , E strict parerea mea ca vreau eu sa vad ce spune.

ON: Se va dezvolta pe parcurs..
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Darius. wrote:Lasa linguseala :))
Eu nu cred ca il judeci corect, nu conteaza doar orele pentru ca un jucator sa fie bun sau nu, ci si comportamentul si inteligenta lui si el a dat dovada ca se pricepe, poate ca nu are asa multe ca noi dar cu siguranta merita admin mai mult decat multi altii.. :p si noi nu il "veneram" doar il apreciem :x :x :x

Gradele pe server nu se iau doar in functie de ideile pe care le are un jucator.
Da, ca jucator este mai sus decat unii membrii din staff si aici ma refer la faptul ca nu are comportament de copil.
Joaca doar de o luna pe server, daca merita vom vedea pe parcurs.
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

Woah woah woah, stai sa nu dam idei gresite acum ca vad ca o ia razna totul. Atata timp cat e only prin preajma nu va mai fi nici un alt owner
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Panta

Post by Panta »

Carnacior wrote:Woah woah woah, stai sa nu dam idei gresite acum ca vad ca o ia razna totul. Atata timp cat e only prin preajma nu va mai fi nici un alt owner
Tocmai am observat si eu acest topic. CE?
Eu "venerat" ? Nu mersi.

Da, stiu ca joc de mai putin timp fata de unii care sigur s-au chinuit sa isi faca orele pt anumite grade. Dar diferenta intre mine si altii, este ca eu joc modul JB de mult timp, pot spune ani, astfel cunosc multe chestii despre acest mod (dar si altele). De aceea aduc tot felul de idei si propuneri. Iar pe langa asta, sunt doar un simplu player. Ca am sa fac si eu cereri, este alegerea mea daca da sau nu, asta este o alegere strict legata de server, sa fiu pe scurt, imi place si vreau sa ajut!

Bun, si ca sa clarific eu aceasta incurcatura, Carnacior si Only sunt ownerii. Atata timp cat ei s-au ocupat de server si au dus-o bine pana acum, atunci este clar ca nimeni altul nu mai merita acest grad, chit ca are 20 sau 30 ani, sau ani buni de experienta in cs. Faptul ca eu vreau grad, asta inseamna ca va trebui sa muncesc pentru fiecare in parte, sa strang ore si sa fiu activ in continuare asa cum imi permite timpul. In rest, eu sunt egal cu toti, chiar si cu copii de 10-15 ani.(atata timp cat nu exista nesimtire)
Image
Darius.

Post by Darius. »

Panta wrote: Tocmai am observat si eu acest topic. CE?
Eu "venerat" ? Nu mersi.

Da, stiu ca joc de mai putin timp fata de unii care sigur s-au chinuit sa isi faca orele pt anumite grade. Dar diferenta intre mine si altii, este ca eu joc modul JB de mult timp, pot spune ani, astfel cunosc multe chestii despre acest mod (dar si altele). De aceea aduc tot felul de idei si propuneri. Iar pe langa asta, sunt doar un simplu player. Ca am sa fac si eu cereri, este alegerea mea daca da sau nu, asta este o alegere strict legata de server, sa fiu pe scurt, imi place si vreau sa ajut!

Bun, si ca sa clarific eu aceasta incurcatura, Carnacior si Only sunt ownerii. Atata timp cat ei s-au ocupat de server si au dus-o bine pana acum, atunci este clar ca nimeni altul nu mai merita acest grad, chit ca are 20 sau 30 ani, sau ani buni de experienta in cs. Faptul ca eu vreau grad, asta inseamna ca va trebui sa muncesc pentru fiecare in parte, sa strang ore si sa fiu activ in continuare asa cum imi permite timpul. In rest, eu sunt egal cu toti, chiar si cu copii de 10-15 ani.(atata timp cat nu exista nesimtire)
Modestule :>
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Este buna ideea dar doar cu 10 intrebari, daca intradevar merita slotul trebuie sa rasp la toate corect. Da si testul sa fie dat undeva in privat.De exemplu chiar pe sv in private. =]] =]] :-$ 8-| :)) :ymparty: 8-|
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Nu mai "invia" topicuri vechi...tc
Image
Locked