PROPUNEREA MEA ESTE O PROPUNERE DECI PROPUN

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
eXo

Re: PROPUNEREA MEA ESTE O PROPUNERE DECI PROPUN

Post by eXo »

ikerccs wrote:darius :pro: pt comentariu...exo in ce situatie e sv ma?ce draq va agitati atat?sunt reguli pe sv..only da warn-uri si o face super bine(adik nu am vazut sa faca favoruri).daca nu erau reguli mai ziceam...da asa este peste tot..sunt si player idioti si capabil..
Da , only se ocupa bine , spun doar ca sunt multi copiii retardati care fac treaba de cacat
Ai vazut si tu ca majoritatea s-au lasat din aceasta cauza
Image
Image
Panta

Re: PROPUNEREA MEA ESTE O PROPUNERE DECI PROPUN

Post by Panta »

:contra: E tot cacatul ala. Ca se cer 50-80-100 ore, tot vor lua slot playeri incapabili. Si cum spune google, cine nu respecta regurile iau warnuri si remove, foarte simplu. Nu ai ce sa le faci la unii. Daca atata ii duce bibilica si sunt prea prosti sa se descurce cu un grad destul de important, atunci sa lase pe altii in locul lor.

Si nu cred ca unii playeri se lasa de server pe motivul ca " pustanii aia sunt prea incapabili". Aia e o scuza penibila. Daca faceau prostii trebuia sa le faca reclamatie si sa ii "futa cu grija".

Si in orice caz, Darius are dreptate. Sunt playeri cu slot care au pana in 14 ani si totusi se descurca. Am avut cazuri cu playeri de 14+ care erau mai prosti ca astia mai mici. Deci nu e nici o diferenta la varsta. E vorba de comportamentul si gandirea lor.

Daca vrea, Only poate sa raspunda la topic, desi eu cred ca am lamurit treaba.

:TC:
Image
Locked