Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
PULITO

Propunere

Post by PULITO »

Propun 3 day.Unul lava day in care t sa aiba pasi aceia pe pamant cum avea ct acum ceva timp iar ct care ating pasi mor.Ca sa nu fie abuz de pasi t se misca incet si au 10 sec sa pregateasca.Ct trebe sa omoare t dar t nu pot omora ct.Ct sa aiba si graviti putin ca sa sara peste uni pasi pusi destul de des.
Alt day ar fi ceva gen find and kill day.Unul dintre t primesc awp dar nu poate omora el pe nimeni.Ceilalti t cu 75hp il apara.Ct au 300-500hp si omoara pana il omoara si pe cel cu awp.T castiga daca cel cu awp supravietuieste iar ct cand moare cel cu awp.
Al 3lea day nu stiu cum sa se numeasca dar sa fie ceva gen.T au jet dar se misca mai incet decat ar zbura asa cu jetul.Ct primesc shotgunul cu 8 gloante ala de tragi incet si trebuie sa ii omoare.Ct au good iar t nu pot omora .Si ca o propunere bonus sa fie ceva gen un concurs de desen cu tema jb iar winer sa ia slot/up/credite.
Image
sTopw0w

Re: Propunere

Post by sTopw0w »

Toate is fain mai ales ala cu T care are awp.Bv bv eu zic pro
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Day 3 sec daca T nu pot omora CT
Image
Darius.

Post by Darius. »

Sunt de acord cu propunerea bonus.
Image
Image
PULITO

Post by PULITO »

Darius day nu iti plac?Only sunt doar niste.idei pot fi inbunatatite
Image
vEggeeTTTTTTa

Post by vEggeeTTTTTTa »

PRO
Image
0nLy

Post by 0nLy »

2 este un fel de VIP day sau ceva de genul :-?
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

nici una nu mi se pare aplicabila
aia cu pasii nu-mi place din simplul motiv ca printr-un cvar de cacat care vine cu multe csuri "pt fps" ele dispar, eu de exemplu aproape un an nu le-am vazut deloc, ele sunt practic tatuaje multe.

Al doilea day nu e cine stie ce, nu e greu de facut, dar nu mi se pare prea interesant, adica am eu impresia ca de prea multe ori s-ar intampla ca T sa iasa ori un afk ori un tampit.

Al treilea e tampenie
Dayuri cu jetpack la toti nu se mai fac, nu rezista serverul la 30 de jetpackuri simultane
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked