Am sa incerc sa fiu cat mai exact cu aceasta propunere. Sper ca nu s-a mai facut inainte.
Pe majoritatea forumurilor, la anumite servere, am vazut un mod interesant de a primi grade pe server. Acela fiind "propunere grad"
In ce consta aceasta "propunere", in caz ca nu stiti, ei bine, sa se deschida inca un topic la "cereri grad" in care sa fie numit "propuneri grade", in care Ownerii si eventual cei cu grade de God, sa aiba dreptul de a propune un player ca fiind: slot, administrator, moderator. Iar cel ce propune un player anume, sa primeasca "pro" si "contra" desigur si cu motive specificate, din partea adminilor.
Ca de exemplu: carnacior propune ca "xulescu" sa primeasca slot (sau alt grad) pe server. Chiar daca el l-ar considera bun pe acel player, acesta sa zicem ca primeste numai contra din anumite motive. Atunci propunerea va fi respinsa, sau viceversa.
Mie personal, mi se pare o modalitate interesanta de a primi grade, pe langa cereri si donatii. Desigur, acest lucru sa fie facut in limita "locurilor", de aceea doar ownerii si eventual God, sa aiba dreptul de propunere.
Aceasta modalitate, este specifica pentru playerii care sunt seriosi, activi, si nu fac tot felul de probleme serverului.
Sper sa vi se para si voua interesanta, si cititi bine inainte de a da comentarii aiurea. Multumesc !
O mica propunere interesanta!
Re: O mica propunere interesanta!
nu, pt ca asta va spori si mai multi retarzii care si acum cersesc prouri in joc adminilor, acum vor spune si "propune-ma"
sistemul actual e bun, nu e nedrept, toti au sansa egala
sistemul actual e bun, nu e nedrept, toti au sansa egala
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron