Ce ziceti????
Ideie distractiva!!!
Ideie distractiva!!!
Eu as propune ca sa avem u nday care sa se numeasca Paintball day T atat cat si CT sa aiba pusti de paintball si castiga echipa care ramane !!!
Ce ziceti????
;;) ;;)
Ce ziceti????
Re: Ideie distractiva!!!
Paintball`u mi se pare o prostie mai bine joci classic , mie unu nu`mi place deloc deci contra

S-a mai propus asta. Paintball day consta in doar niste skinnuri modificate la o arma anume, iar un singur glont sa omoare playerul. Nimic special, mai ales ca TS vor fi mereu mai multi decat CT, deci se intelege clar cine castiga.

Pai da dar fiind jailbreak un ts va putea sa-l omoare pe un ct doar cu 20 de gloante iar un ct un ts cu 2 gloante.... sau ceva de genu...Panta wrote:S-a mai propus asta. Paintball day consta in doar niste skinnuri modificate la o arma anume, iar un singur glont sa omoare playerul. Nimic special, mai ales ca TS vor fi mereu mai multi decat CT, deci se intelege clar cine castiga.
nu e vorba de faptul ca e "de la alt server" dar mie dayul mi se pare chiar retardat, este gunday, paintball nu e nici macar un mod care sa poti spune ca "se joaca"0nLy wrote:S-a mai propus...
Intelegeti ca nu luam day-uri de la alte servere.
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron