Propunere
Propunere
Cred ca ar fi foarte bine sa poate accesa absolut orice jucator comanda amx_ip pentru ca atunci cand face o cerere ban sa poata sa puna ip. Pareri?

- Madalin***
Re: Propunere
=]] Ai dreptaet, de multe ori mi sa intamplat sa nu-i stiu ip-iul unui jucator ca sa-i fac reclamatie.
O parere destul de inteligenta
:bunchies:

O parere destul de inteligenta

- Cosm[1]n
- Locatie: England, Lincolnshire, Spalding, Station Street 22.
Da chiar asa! Eu prind cu fraieri toata noaptea care fac FK si nu le stiu ip-ul dar am video cu ei. BUNA IDEA!!

eu unul nu sunt de acord , deoarece daca cineva are ceva cu cineva e posibil sa`l floodeze cunoscandu`i ip`u..

- Madalin***
Ca sa fie mai ok. Ca si exo are dreptate, la faza cu flood, desi nu e o mare problema asta si mai degraba bataie de cap, ar fi mai bine sa se bage comanda si la slot. Pentru ca sloturi vedem mai mereu pe server on, si e bine ca atunci cand sunt probleme, cu anumiti playeri, sa avem ip lor. Bine, asta nu e neaparat

Da arr fii foarte bine asa cum spui tu PantaPanta wrote:Ca sa fie mai ok. Ca si exo are dreptate, la faza cu flood, desi nu e o mare problema asta si mai degraba bataie de cap, ar fi mai bine sa se bage comanda si la slot. Pentru ca sloturi vedem mai mereu pe server on, si e bine ca atunci cand sunt probleme, cu anumiti playeri, sa avem ip lor. Bine, asta nu e neaparat
eu daca tin bine minte, este comanda amx_showip , care nu are limita de acces(deci si jucatorii au)
sa verifice cineva
sa verifice cineva
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
OnLy are dreptate, le am incercat pe amandoua cand aveam admin si doar amx_ip mergea si amx_last...