inainte era.. culoare cum este la forum la nume +scria si grad-ul asi dori sa fie cum era inainte de exemplu ar fi mai frumos
Propunere !
Propunere !
deci cand un admin scrie apare pur si simplu admin: nick culoare normala
inainte era.. culoare cum este la forum la nume +scria si grad-ul asi dori sa fie cum era inainte de exemplu ar fi mai frumos
!daca se poate
Astept parerile voastre!
Re: Propunere !
Danutzul135 wrote:deci cand un admin scrie apare pur si simplu admin: nick culoare normala
inainte era.. culoare cum este la forum la nume +scria si grad-ul asi dori sa fie cum era inainte de exemplu ar fi mai frumos!daca se poate
Astept parerile voastre!
PRO
PRO, si mie imi placea scrisul verde de dinainte, nu ar fi rau.. d-abia mai iesim si noi in evidenta. 

- Madalin***
Exact cand e un ct si sa-l pun sa vb trb sa dau pe @ cu o culoare ceva sa vadaLele Lol wrote:PRO, si mie imi placea scrisul verde de dinainte, nu ar fi rau.. d-abia mai iesim si noi in evidenta.
Se refera ca adminii sa aiba scrisul verde pe server cum era inaintedeckiw wrote:Nush ce vrei sa zici, speri sa imi explici chiar daca nu's admin.
ExactDarius. wrote:Se refera ca adminii sa aiba scrisul verde pe server cum era inaintedeckiw wrote:Nush ce vrei sa zici, speri sa imi explici chiar daca nu's admin.
Ai dreptate!
PRO
PRO