Propunere activitate

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Cosm[1]n
Locatie: England, Lincolnshire, Spalding, Station Street 22.

Propunere activitate

Post by Cosm[1]n »

Propun sa nu trebuiasca activitate pt a cere slot, adica uitati-va la mn, am 130 ore dar nu am activitate..

Ma refer cum am patit eu, am avut activitate dar cand sa fac cererea de slot nu am mai avut activitate ca am luat o pauza.....si nu a luat slot-ul dar dupa am inceput sa ma joc, si de azi ar trebui sa incep iarasi ca nu am activitate de ceva zile.... dar ati prins idea? Daca ceri pauza sa nu se ia acuma ne-activitatea in considerare, sau de exemplu eu sunt un c8il cu 5 ore pe zi in unele zile dar cand sa imi iau slot-ul nu am avut activitate si nu am luat slot-ul, voi va uitati al activitate de pe 1 saptamana dar nu e bine, uitati-va la aia de 1 luna si vedeti, poate ca nu are saptamana asta dar celelelte o sa aiba... plz :pro:
Image
Darius.

Re: Propunere activitate

Post by Darius. »

Cine nu are activitate nu merita acces pe server, logic /:)
:contra: :bitchplease:
Image
Image
eXo

Post by eXo »

cum dracu sa faci o asa propunere?
Daca juca unu acu 2 ani si mai are 80 ore pe gametracker, dar el nu joaca de loc pe server ,cum plm sa ia slot.
:contra:
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

vezi raspunsurile mai sus
oricum, nu e ca si cum ar trebui sa joci doua luni ca sa iei grad din nou, o saptamana doua nu cred ca mori

daca as accepta oamenii doar pe ore, s-ar fura nickuri in prostie
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked