Astept pareri
Propunere
Propunere
Mah mereu m.am intrebat: Dc ii limita de varsta la ADMIN?!.. eu ma gandesc in felul urmator.. cine e capabil si merita sa primeasca cat i se cuvine si sa nu se mai dea grade din mila !!
Astept pareri
Astept pareri

Re: Propunere
Nu o sa se puna deoarece sa nu ieie toti idiotii incapabili (tu) admin si sa dea ban din ura, s-a mai discutat, daca nu iti place paraseste serveru ca nimanui nu.i pasa !
0nLy da-i :TC:
0nLy da-i :TC:

Minimul de varsta la admini este de 14 ani. Pe simplul motiv, ca toti sunt ratati la varste mici si abuzeaa de grad. Si nu are rost sa fie discutat subiectul asta. Vreti grade mari dar nu aveti minim 14 ani? Donati.

a fost discutat foarte mult subiectul, si am ajuns la concluzia ca prea multi din jucatorii sub 14 ani sunt capabili sa fie admini, si pana iau remove, raul a fost deja facut, jucatori au luat ban si s-au lasat de server
oricum, daca n-ar fi limita de varsta, nu ar dona nimeni nimic, din toti care au donat pana acum, peste 90% au fost sub 14 ani, pentru ca pana la urma nimanui nu-i pasa de server ci de gradul propriu
:TC:
oricum, daca n-ar fi limita de varsta, nu ar dona nimeni nimic, din toti care au donat pana acum, peste 90% au fost sub 14 ani, pentru ca pana la urma nimanui nu-i pasa de server ci de gradul propriu
:TC:
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron