Nu stiu daca sunteti si voi ok cu ce zic, dar totusi incerc.
M-am gandit, ca sa fim putin mai stricti cu cei ce vor grade. Adica, sa ii punem la o proba/test, cu niste intrebari. Se presupune ca atunci cand vrei grad, esti bine informat cu regulamentul si comenzile cand sa le dai etc. Pe scurt, esti capabil si responsabil. Dar se pare ca multi sunt varza, si fac fel si fel de greseli si se plang daca primesc reclamatii. Degeaba ai orele si activitatea, daca nu poti fi responsabil.
Asa ca, cine e de acord cu chestia asta, se vina cu niste idei de "intrebari" pentru acel "test".
Nu vreau sa pierdem playerii care sunt scosi de la ct de ex. sau mai patesc cine stie ce, doar din cauza ca unii nu cunosc regurile. Am vazut de multe ori cum se plangea lumea gen : "m-a scos butu, ce admini prosti, ce server aiurea, te scoate fara motive" etc. Si dupa iasa din cauza asta.
Eu as putea sa ma ocup de probarea lor, sa le pun intrebarile. Dar sa veniti cu o idee cum sa o fac, gen reply la topicul cu cerera lui de slot/admin, sau alta idee.
Propunere
Re: Propunere
Asta ar insemna sa dai fiecarui "canditat" alt test. Plus ca se poate uita pe regulament cand raspunde. Mie mi se pare o idee retardata. Daca nu se descurca, ia remove. Simplu.

Daca ar fi asa putin ar mai avea grad, ca sunt unii care daca iau acuma grad ar fi prima oara cand iau grad pe un sv.. si eu tot pe sv asta am inceput cu adminatu..
Raman la contra scuze..
Raman la contra scuze..
ok am inteles destul
nu poti fi strict cu ei. Fie cum zice only, cine face prostii ia remove si gata.
:TC: ca si asa nu isi mai au rostul alte comentarii.
:TC: ca si asa nu isi mai au rostul alte comentarii.