=]]]]]]]]
=]]]]]]]]
Propun la day la cand e gd cine nu ataca ia sley imi diat fara admin si cu admin
Re: =]]]]]]]]
Trebuie sa fii mare filosof sa intelegi chestia aia...
Whatever contra ca e idee retardata si nu cred ca e posibil.. mna minte de copil de 10 ani.
Whatever contra ca e idee retardata si nu cred ca e posibil.. mna minte de copil de 10 ani.
https://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cred ca se refera la cei afk, eu propun ceva mai diferit, pluginu ala care daca stai pe loc mai mult de 5 secunde primesti cateva slapuri (automate) si daca nu incepi sa te misti iei slay, ca pe furien, si ar fi bine, pentru ca la gd prizionerii n-au voie sa campeze!
- johnnyhelll
Darius te inteleg! Dar in restul jocului? Daca vreau sa stau ascuns in tunel? Ia gandestete si la asta!
Si ar fi si o idee sa dea acces slap/slay la slot!!
Phuai ce grea romana este si
ca e idee retardata
ca e idee retardataMuzica te sparge la urechi daca nu o intelegi
Error 404: Idiotenie overload, try restarting your LIFE
Se poate face in asa fel incat ca camp meter(asa se numeste pluginul de care zice darius)sa mearga doar la gd si alte zile la care este nevoie.johnnyhelll wrote:Darius te inteleg! Dar in restul jocului? Daca vreau sa stau ascuns in tunel? Ia gandestete si la asta!![]()

- johnnyhelll
Andrei se poate! Dar cat e de munca? Si daca erai atent la celelalte propuneri carnacior a zis ca se ocupa de ceva la sv acum! ;

nu e mult de munca stai calm si stiu la ce lucreaza carnacior si cum va iesi