Propunere meniu glow
Propunere meniu glow
Cand ai gag sa poti accesa meniul de glow,pentru ca nu stii cand un poponar iti poate da gag.. (stii la ce ma refer gabii
) si dupa mori ca n-ai glow..
Re: Propunere meniu glow
Ar fi frumos daca ti-ar aparea la fiecare inceput de runda (meniul).Re: Propunere meniu glow
Chestia e ca iti trebuie de mai multe ori,ar fii bine daca ai scrie /glow sa-ti ramana meniul chiar daca ai pus deja glow si daca vrei sa iesi din el apesi pe 0..SkUlL^ wrote:Ar fi frumos daca ti-ar aparea la fiecare inceput de runda (meniul).
A explicat mai de mult carnat ca nu face chestia asta , ca ar insemna ca lumea sa poata scrie chestii ca
/glowsugipula
Pe langa asta , daca te deranjeaza ca poponarul iti da gag , nu-l mai face poponar
/glowsugipula
Pe langa asta , daca te deranjeaza ca poponarul iti da gag , nu-l mai face poponar

Eu zic ca.. , cand scrii /glow sa-ti apara meniul dar sa nu apara in chat ce zici ,adica sa-ti zica ca ai gag,am vazut pe un sv asa doar ca nu era comanda asta..eXo wrote:A explicat mai de mult carnat ca nu face chestia asta , ca ar insemna ca lumea sa poata scrie chestii ca
/glowsugipula
NU prea stiu ce sa zic pan' la urma daca a luat gag da-l in pula de alta data sa se controleze si nu mai ia.
Cu Gabii pe sv n-ai cum sa nu iei gag.SevenUp wrote:NU prea stiu ce sa zic pan' la urma daca a luat gag da-l in pula de alta data sa se controleze si nu mai ia.
,de acum în colo sa stiu sa iți dau și banRe: Propunere meniu glow
De acum in colo incep sa stau langa router sau dau mai repede rrGabii wrote:,de acum în colo sa stiu sa iți dau și ban

[/img]